עוגת קוקוס אני
פאי פודינג קוקוס אני יכול להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה משמש 10. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 234 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 576 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו קמח, קוקוס, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון של 13%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. עוגת קוקוס, עוגת קוקוס, ו עוגת קוקוס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה מקציפים יחד חמאה או מרגרינה, סוכר וביצים בעזרת מערבל חשמלי במהירות נמוכה. מערבבים בקמח.
מערבבים פנימה 1/2 כוס חלב בכל פעם.
מוסיפים 1 כוס קוקוס ווניל ומערבבים היטב.
יוצקים מילוי לקליפת פאי לא אפויה.
מפזרים מעל קוקוס נוסף לפני האפייה, מספיק כדי לכסות מעט את החלק העליון.
אופים 40 עד 50 דקות, או עד להתייצבות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג