ניתן להכין את עוגת הקוקוס שש שכבות המתכון בערך 1 שעה ו 35 דקות. מתכון זה מכין 14 מנות עם 348 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם חלב חמאה, תמצית ונילן, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים מאוד אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 145 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת שכבת קוקוס, עוגת שכבת קוקוס, ו עוגת שכבת קוקוס.
הוראות
1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
3
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. בקערה גדולה אחרת ועם מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים בעדינות לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
חלבונים
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 אפים למשך 25-30 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות;
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
6
הסר מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
7
בסיר גדול שלבו סוכר ועמילן תירס. מערבבים בהדרגה מיץ תפוזים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שהם מסמיכים ומבעבעים. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
עמילן תירס
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לביצים; מחזירים הכל לתבנית תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות את החמאה,קליפת התפוז ותמצית. מגניב לטמפרטורת החדר ללא ערבוב. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
חלץ
חמאה
10
לציפוי, בסיר כבד גדול, שלבו את הסוכר, החלבונים, המים, המלח וקרם האבנית על אש נמוכה או דוד כפול על מים רותחים. עם מיקסר נייד, היכו במהירות נמוכה במשך 1 דקה. המשך להכות על אש נמוכה על אש נמוכה עד שהציפוי מגיע ל -160 סופיות, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
ציפוי
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
מחבת רוטב
בלנדר
11
יוצקים לקערה של מערבל מעמד כבד; מוסיפים וניל. מקציפים גבוה עד שהציפוי יוצר פסגות נוקשות, בערך 7 דקות.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת קוקוס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.