עוגת קוקוס ולימון
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה די גרוע. עוגת קוקוס ליים, עוגת קוקוס ליים, ו עוגת ליים וקוקוס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
חמאה שני פחיות כריך 20cm וקו עם נייר אפייה שאינו מקל. מגררים את בלוק 200g של קוקוס מוקרם ולשמור חצי ממנו בצד. ואז בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה (כולל חצי בלוק מגורד של קוקוס מוקרם) יחד עד שיש לך בלילה חלקה, רכה.
מחלקים את התערובת בין קופסאות, להחליק את פני השטח עם מרית או את הגב של כף, ואז אופים במשך כ 20 דקות עד הזהב ואת מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ. הפעל על מדף קירור ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
עבור הזיגוג, לערבב יחד את קוקוס מוקרם הנותרים, גרידה ומיץ של 2 לימונים. מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות עד הקוקוס נמס.
הפוך את קרם חמאה על ידי להכות את החמאה עד חלקה וקרם בהדרגה להכות בסוכר הדובדבן . לאחר מכן הכה בתמהיל קוקוס מקורר ו 2-3 כפות מליבו (אופציונלי)עד שהוא הופך למרשמלו.
ממלאים את הספוגים המקוררים בשליש של הזיגוג, מכסים את הצדדים העליון עם שאר המעיל את הצדדים עם קוקוס מיובש קלוי. שמור במיכל אטום ולאכול בתוך 2 ימים.