עוגת קוקוס חג המולד יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 739 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. לך לחנות ותביא מים, מרשמלו, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת חג המולד קוקוס קלה, עוגת קוקוס לחג המולד ליום 3 של # ChristmasWeek, ו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ועוד בשליש העליון של התנור. מחממים את התנור ל 177°. חמאה שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ' , ואז בשורה כל אחד עם נייר קלף עגול. חמאה על הנייר ואבק את המחבתות בקמח; לדפוק את העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. השתמש במרית גומי כדי לגרד את הצדדים של הקערה. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח כדי להתמזג. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החלב, חלב קוקוס, וקרם קוקוס עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
קרם קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כוס בצל קצוץ
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
סוכריות מצילות חיים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דובדבנים מסוכרים נוספים
3
מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 במרווחים, לסירוגין עם תערובת החלב ב 2 במרווחים, החל וכלה בתערובת הקמח. לאחר כל תוספת, לערבב במהירות נמוכה רק כדי לשלב את החומרים. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
סוכריות מצילות חיים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
4
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ועוד בשליש העליון של התנור. מחממים את התנור ל 177°. חמאה שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ' , ואז בשורה כל אחד עם נייר קלף עגול. חמאה על הנייר ואבק את המחבתות בקמח; לדפוק את העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1
באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות את הקרם במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקציפים את קרם הקוקוס ואת הקוקוס הטרי, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
זילוף בצורת לב
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1
לטאטא את החלבונים ביצה, סוכר, מים, קרם טרטר, ומלח בקערת נירוסטה גדולה עד בשילוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
מניחים את הקערה על סיר מלא 2 סנטימטרים של מים רותחים בקושי. באמצעות מקצף יד או מערבל חשמלי כף יד, להמשיך להכות את תערובת ביצה לבן במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
דובדבנים מסוכרים נוספים
3
הוסף את מרשמלו מיני ב 2 במרווחים תוך המשך להכות. חכה עד אצווה הראשונה של מרשמלו נמס לפני הוספת השני. להמשיך להכות במשך 2 עד 3 דקות יותר, עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
ליקריץ תפוח ירוק
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
4
הסר מהחום, מערבבים את הוניל, וממשיכים להכות עד הזיגוג הוא עבה מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
אבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
פלפל ארבול
1
מחסנית שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה ולהפיץ את החלק העליון עם חצי מילוי הקצפת. חזור עם שכבה שנייה. ערם את שכבת העוגה הסופית על גבי שני הראשונים ולכסות העליון של העוגה וצדדים עם הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
פלפל ארבול
2
מפזרים את הקוקוס על החלק העליון והצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
3
מכסים את העוגה באופן רופף עם ניילון לעטוף ולאחסן במשך 1 יום בטמפרטורת החדר או עד 3 ימים במקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
זה מאתגר לדחוף קוקוס לצדדים של העוגה. בעת לחיצה על הקוקוס, הדובדבן תמיד נדבק לאצבעות שלי ומאדים הסיום של הזיגוג. גיליתי שזריקת חופנים קטנים של קוקוס לצד העוגה גורמת לה לדבוק די טוב-טכניקה מבולגנת אך יעילה ליצירת עוגה יפהפייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
זילוף בצורת לב
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
2
למי שרוצה לעקוב אחר המתכון המקורי של דודה מולי, הנה ההוראות שלה להפקת בשר קוקוס ונוזל מקוקוס טרי: "קודם לקנות קוקוס טרי. כדי לבחור את הטוב ביותר, לנער אותו להקשיב הרבה חלב בפנים. הכן את הקוקוס על ידי ביצוע הראשון חור או שניים בקצה אחד עם פטיש ודוקרן קרח. העמד את הקוקוס מעל קערה קטנה או כוס מדידה כדי לתפוס את החלב כפי שהוא מתנקז החוצה. לאחר מכן, לפצח את הקליפה החיצונית הקשה עם פטיש, ואז לחטט את החתיכות. בשר הקוקוס הלבן הפנימי יכול להיות מגורד [עם מגררת מיקרו-פליין ידנית]. מקררים הן את החלב והן את הקוקוס המגורד עד שיהיה מוכן לשימוש."