עוגת קוקוס חג המולד יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 739 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. לך לחנות ותביא מים, מרשמלו, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת חג המולד קוקוס קלה, עוגת קוקוס לחג המולד ליום 3 של # ChristmasWeek, ו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ועוד בשליש העליון של התנור. מחממים את התנור ל 177°. חמאה שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ' , ואז בשורה כל אחד עם נייר קלף עגול. חמאה על הנייר ואבק את המחבתות בקמח; לדפוק את העודף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. השתמש במרית גומי כדי לגרד את הצדדים של הקערה. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח כדי להתמזג. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החלב, חלב קוקוס, וקרם קוקוס עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
קרם קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 במרווחים, לסירוגין עם תערובת החלב ב 2 במרווחים, החל וכלה בתערובת הקמח. לאחר כל תוספת, לערבב במהירות נמוכה רק כדי לשלב את החומרים. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ועוד בשליש העליון של התנור. מחממים את התנור ל 177°. חמאה שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ' , ואז בשורה כל אחד עם נייר קלף עגול. חמאה על הנייר ואבק את המחבתות בקמח; לדפוק את העודף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות את הקרם במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקציפים את קרם הקוקוס ואת הקוקוס הטרי, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
זילוף בצורת לב
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצות
1
לטאטא את החלבונים ביצה, סוכר, מים, קרם טרטר, ומלח בקערת נירוסטה גדולה עד בשילוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את הקערה על סיר מלא 2 סנטימטרים של מים רותחים בקושי. באמצעות מקצף יד או מערבל חשמלי כף יד, להמשיך להכות את תערובת ביצה לבן במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף את מרשמלו מיני ב 2 במרווחים תוך המשך להכות. חכה עד אצווה הראשונה של מרשמלו נמס לפני הוספת השני. להמשיך להכות במשך 2 עד 3 דקות יותר, עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
ליקריץ תפוח ירוק
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
4
הסר מהחום, מערבבים את הוניל, וממשיכים להכות עד הזיגוג הוא עבה מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1
מחסנית שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה ולהפיץ את החלק העליון עם חצי מילוי הקצפת. חזור עם שכבה שנייה. ערם את שכבת העוגה הסופית על גבי שני הראשונים ולכסות העליון של העוגה וצדדים עם הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקים
2
מפזרים את הקוקוס על החלק העליון והצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
3
מכסים את העוגה באופן רופף עם ניילון לעטוף ולאחסן במשך 1 יום בטמפרטורת החדר או עד 3 ימים במקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
זה מאתגר לדחוף קוקוס לצדדים של העוגה. בעת לחיצה על הקוקוס, הדובדבן תמיד נדבק לאצבעות שלי ומאדים הסיום של הזיגוג. גיליתי שזריקת חופנים קטנים של קוקוס לצד העוגה גורמת לה לדבוק די טוב-טכניקה מבולגנת אך יעילה ליצירת עוגה יפהפייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
זילוף בצורת לב
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
2
למי שרוצה לעקוב אחר המתכון המקורי של דודה מולי, הנה ההוראות שלה להפקת בשר קוקוס ונוזל מקוקוס טרי: "קודם לקנות קוקוס טרי. כדי לבחור את הטוב ביותר, לנער אותו להקשיב הרבה חלב בפנים. הכן את הקוקוס על ידי ביצוע הראשון חור או שניים בקצה אחד עם פטיש ודוקרן קרח. העמד את הקוקוס מעל קערה קטנה או כוס מדידה כדי לתפוס את החלב כפי שהוא מתנקז החוצה. לאחר מכן, לפצח את הקליפה החיצונית הקשה עם פטיש, ואז לחטט את החתיכות. בשר הקוקוס הלבן הפנימי יכול להיות מגורד [עם מגררת מיקרו-פליין ידנית]. מקררים הן את החלב והן את הקוקוס המגורד עד שיהיה מוכן לשימוש."