עוגת קוקוס טרייה
עוגת קוקוס טרי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 512 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. לכו לחנות וקנו קרם טרטר, חלב, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת קוקוס טרייה, עוגת קוקוס טרייה, ו עוגת קוקוס טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב רק לרתיחה בסיר כבד קטן.
הסר מן החום ומערבבים קוקוס. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות. פירה בבלנדר.
מחממים תנור ל 177°. חמאה 2 (9-by 2-אינץ') מחבתות עוגה עגולות ואבק עם קמח, לדפוק את עודף.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. הכה בלבנים, וניל, שקדים לחלץ עד אור ורך שוב, על 2 דקות.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח ומכים במהירות נמוכה רק עד מעורבב. הכה בתערובת חלב קוקוס, ולאחר מכן נשאר תערובת קמח, רק עד מעורבב.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות עוגה.
אופים באמצע התנור עד הזהב ובוחן יוצא נקי, כ -30 דקות. שכבות מגניב מחבתות על מדפים 5 דקות. הפעל סכין דק סביב קצוות של מחבתות, ולאחר מכן להפוך שכבות על מדפים כדי להתקרר לחלוטין.
מחממים לבנים, סוכר, מים, סירופ תירס, ושמנת טרטר בקערת מתכת גדולה המוגדרת על סיר של מים רותחים, מטאטא, עד שהתערובת חמה וסוכר מומס. הכה תערובת, עדיין על חום, עם מערבל חשמלי כף יד על מהירות גבוהה עד עבה ורך, על 7 דקות. (בהתאם למיקסר ומזג האוויר, זה עלול לקחת יותר זמן.)
מוסיפים וניל ומכים עד קרירים ומפיצים.
מברשת כל פירורים רופפים מן השכבות ולשים 1 שכבה הפוכה על צלחת הגשה.
מורחים עם כ 1 1/4 כוסות של ציפוי ומפזרים ' קוקוס כוס.
מניחים שכבה אחרת על גבי, בצד ימין למעלה. כפור למעלה וצדדים של עוגה (ייתכן שיש לך קצת ציפוי שנשאר) ומפזרים עם קוקוס שנותר.
* אם בטיחות ביצה היא בעיה באזור שלך, ייתכן שתרצה להשתמש או חלבון ביצה מפוסטר בקרטון או מחדש אבקת חלבונים עבור הזיגוג.* העוגה עשויה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.