קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

עוגת קוקוס שוקולד לבן עם פירות יער מעורבים מקורר

עוגת קוקוס שוקולד לבן עם פירות יער מעורבים מקורר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד קוקוס לבן עם פירות יער מעורבים מקורר. מנה אחת מכילה 916 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, קמח עוגה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו פירות יער מוגזים על עוגת לירה לימון, מוס שוקולד אבוקדו עם פירות יער קצף, ו פירות יער מוגזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. Spray 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס שאינו מקל ולשפד את החלק התחתון של כל אחד עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
2
מניחים חלב קוקוס וחמאה בסיר קטן וחום על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מניחים חלמונים, ביצים וסוכר בקערה גדולה ומניחים מעל סיר של מים רותחים. שוט עד שילש בנפח.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
4
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. מקפלים את תערובת הקמח לתוך הביצים בתשלומים 3 ולאחר מכן לקפל בעדינות בתערובת החלב. מקפלים את הקוקוס ולחלק את התערובת באופן שווה בין 2 מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קוקוסקוקוס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
5
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד מרכז מעיינות העוגה בחזרה כאשר דחף בעדינות. מגניב על מדף אפייה ולאחר מכן להסיר בעדינות מהמחבת. חותכים את העוגות ב 1/2, אופקית, ולספוג כל 1/2, עם 1/4 כוס סירופ רום פשוט.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
מורחים 1/2 כוס של מילוי גנאש על כל אחת מ 4 שכבות העוגה ולערום את השכבות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
7
מורחים את המילוי Ganache הנותרים מעל בצד העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
8
מניחים את תערובת ריסוס קוקוס במרסס צבע ולרסס את העוגה כולה בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
9
מגישים פירות יער מוגזים לצד פרוסות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
10
מערבבים רום וסוכר בסיר קטן להגדיר מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
בואו מגניב.
12
מניחים שוקולד לבן בקערה גדולה. להביא חלב קוקוס ושמנת כבדה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
חלב קוקוסחלב קוקוס
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
יוצקים את החלב החם על השוקולד ולתת לשבת 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה לקפל את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קוקוסקוקוס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
מניחים רום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
הוסף את הג ' לטין ולתת להתמוסס לחלוטין. מקציפים את השמנת לפסגות רכות, מוסיפים את הג ' לטין וממשיכים להצליף רק עד שיוצרים פסגות נוקשות. מקפלים את הקצפת לתוך גנאש.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ג ' לטיןג ' לטין
קרםקרם
16
ממיסים את השוקולד ואת חמאת הקקאו בקערה בינונית על סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
17
פירות יער מעורבים 1 כוס אוכמניות 1 כוס תותים, חצוי 1 כוס פטל 3/4 כוסות סוכר 1/4 כוס פטל או ליקר דומדמניות שחור 2 כפיות תמצית וניל
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
דומדמניות שחורותדומדמניות שחורות
פירות יער מעורביםפירות יער מעורבים
אוכמניותאוכמניות
תותיםתותים
פטלפטל
ליקרליקר
סוכרסוכר
18
מניחים את פירות יער בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
19
מוסיפים את הסוכר, הליקר והוניל, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
ונילוניל
סוכרסוכר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה