תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי קרם חמאה. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, צבע מאכל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי קרם חמאה מרשמלו, ו עוגיות קטיפה אדומות עם ציפוי שוקולד לבן קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין עוגה, מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול; להגדיר מחבתות בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
3
מניחים סוכר מגורען וקיצור בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 5 דקות או עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קיצור
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
להוסיף תחליף ביצה; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
5
מערבבים קקאו וצבע מאכל בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף; מוסיפים לתערובת סוכר, ערבוב היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון
אבקת קקאו
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
כפית קלות את קמח העוגה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
7
מערבבים קמח עוגה ו 1/2 כפית מלח, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מערבבים לאחר כל תוספת. מערבבים 1 כפית וניל.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות. מחבתות ברז חדה פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
11
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. בזהירות לקלף את נייר שעווה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
מתלה תיל
תנור
12
כדי להכין ציפוי, לשלב חלב וקמח כל המטרה בסיר קטן, כבד על חום בינוני. מבשלים 3 דקות או עד שהתערובת יוצרת משחה עבה מאוד, ערבוב כל הזמן עם מקצף. כפית לתוך קערה; לכסות את פני השטח עם ניילון נצמד. מקררים 45 דקות או עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציפוי
חלב
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מחבת רוטב
מקציף
קערה
13
מניחים חמאה בקערה בינונית, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
14
להוסיף 2 כפיות וניל, 1/8 כפית מלח, ותערובת קמח צונן; לנצח עד חלקה. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות רק עד מעורבב (לא overbeat).
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
וניל
קמח לכל מטרה
מלח
15
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; מורחים עם ציפוי 1/3 כוס. למעלה עם שכבת עוגה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
16
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.