קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת קילו שוקולד מטוגנת בשמן עמוק

עוגת קילו שוקולד מטוגנת בשמן עמוק
זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-35 דקות. נסו עוגת קילו שוקולד מטוגנת בשמן עמוק, עוגת קילו שמנת חמוצה שוקולד עמוקה, ו עוגת קילו שמנת חמוצה שוקולד עמוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 10 אינץ ' bundt פאן
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2
מערבבים דגנים, סוכר וקינמון. מחלקים שווה בין 2 צלחות עוגה או מכולות רדודות אחרות. מקציפים ביצים במים בצלחת עוגה אחרת או בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חותכים עוגת קילו לחתיכות מרובע בגודל ביס. לחץ על כל ריבוע בתערובת דגנים ולחץ על ציפוי לעוגה. מטבל מצופה מרובע ביצה לשטוף, ואז לגלגל במיכל השני של תערובת דגנים. שוב לחץ על ציפוי על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
להקפיא מצופה ריבועי עוגה על נייר שעווה מרופד אפייה עד מוצק, 4 עד 6 שעות. עוגיות מטוגנות קפוא מצופה ריבועים במשך 45 שניות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מפזרים אבקת סוכר טפטוף עם סירופ שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי לא אפוי (9 אינץ')קרום פאי לא אפוי (9 אינץ')
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
6
מגישים עם קצפת ודובדבן.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
7
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
שמן וקמח מחבת 10 אינץ'. מנפים יחד קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וקקאו ומניחים בצד. באמצעות מיקסר חשמלי, שמנת יחד חמאה, קיצור, וסוכר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
9
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ומערבבים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
מוסיפים קמח וחמאה לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
11
מוסיפים וניל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
12
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
אופים במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד העוגה נעשית.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הסר מהתנור ולאפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות. הפוך על צלחת עוגה ומגיש.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'