עוגת קילו שוקולד מטוגנת בשמן עמוק
זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-35 דקות. נסו עוגת קילו שוקולד מטוגנת בשמן עמוק, עוגת קילו שמנת חמוצה שוקולד עמוקה, ו עוגת קילו שמנת חמוצה שוקולד עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 10 אינץ ' bundt פאן
מערבבים דגנים, סוכר וקינמון. מחלקים שווה בין 2 צלחות עוגה או מכולות רדודות אחרות. מקציפים ביצים במים בצלחת עוגה אחרת או בקערה רדודה.
חותכים עוגת קילו לחתיכות מרובע בגודל ביס. לחץ על כל ריבוע בתערובת דגנים ולחץ על ציפוי לעוגה. מטבל מצופה מרובע ביצה לשטוף, ואז לגלגל במיכל השני של תערובת דגנים. שוב לחץ על ציפוי על עוגה.
להקפיא מצופה ריבועי עוגה על נייר שעווה מרופד אפייה עד מוצק, 4 עד 6 שעות. עוגיות מטוגנות קפוא מצופה ריבועים במשך 45 שניות.
מפזרים אבקת סוכר טפטוף עם סירופ שוקולד.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
שמן וקמח מחבת 10 אינץ'. מנפים יחד קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וקקאו ומניחים בצד. באמצעות מיקסר חשמלי, שמנת יחד חמאה, קיצור, וסוכר עד רכות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ומערבבים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים קמח וחמאה לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מוסיפים וניל ומערבבים היטב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד העוגה נעשית.
הסר מהתנור ולאפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות. הפוך על צלחת עוגה ומגיש.