עוגת קינוח פרג לימון
עוגת קינוח פרג לימון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 400 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו ביצים, פרג זרעים, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), עוגת פרג לימון, ו עוגת לימון פרג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה ותערובת פודינג וניל. הפוך באר במרכז ויוצקים ביצים, מי שמן ופרג. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב. גרד קערה, והכה 4 דקות במהירות בינונית.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר לחלוטין.
מורחים עוגת לימון מילוי על העוגה מקורר.
בקערה גדולה, מערבבים פודינג לימון מיידי עם חלב.
מערבבים היטב ולתת לעמוד על 5 דקות עד שנקבע למדי. מקפלים פנימה מופשר ציפוי מוקצף.
מורחים על מילוי עוגה. מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.