עוגת קישואים עם ציפוי תפוחים גבינת שמנת
עוגת קישואים עם ציפוי תפוחים גבינת שמנת היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, רסק תפוחים בטעם קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת קישואים עם ציפוי תפוחים גבינת שמנת, עוגת רסק תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם מילוי קרם פקאן וזיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מקציפים ביצים, שמן צמחי, סוכר לבן ותמצית וניל בקערה גדולה עד לשילוב יסודי.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה נפרדת. מערבבים את תערובת הקמח לתוך החומרים הרטובים ומערבבים בקישואים.
להעביר את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד העוגה משחימים קלות וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים, כ 40 דקות.
מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה עד חלקה; מערבבים רסק תפוחים ואגוז מוסקט.
מערבבים בסוכר של קונדיטורים עד שהציפוי חלק ועובד; מורחים על עוגת קישואים מקוררת.