עוגת קסטה
עוגת קסטה דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 629 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רום, שוקולד מריר, שמנת מתוקה כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת קסטה, עוגת קסטה, ו עוגת קסטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז וקו עם נייר קלף 2 מחבתות שכבה עגולות תשעה אינץ'.
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד.
הפרד את הביצים והנח את החלבונים בצד. לנצח את החלמונים יחד על מהירות בינונית גבוהה עד עבה מאוד, על 4 דקות. בהדרגה להוסיף את המים הקרים.
הוסף 1-1/4 כוסות של סוכר לבן, לאט, להכות היטב במשך כ 3 דקות יותר.
להוסיף 1 כפית של וניל. מנפים את תערובת הקמח על תערובת חלמון הביצה ומקפלים פנימה.
מקציפים את החלבונים ביצה קרם של טרטר יחד עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים את זה לתערובת החלמון. מחלקים את הבלילה בין הסירים.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 25 דקות. מגניב על מתלה במשך 10 דקות ולאחר מכן להפוך מגניב לחלוטין.
חותכים כל שכבת עוגה לשניים.
מניחים את אחד 4 החצאים על לוח עוגה או צלחת ומפזרים קצת סירופ רום.
מורחים על 1-1 / 2 כוסות של המילוי על שכבה זו.
הוסף שכבה שנייה של עוגה וחזור על הליך זה. מעל העוגה עם השכבה האחרונה של העוגה. תרגע לפחות 4 שעות.
מורחים זיגוג שוקולד על גבי עוגה.
כדי להכין מילוי גבינת ריקוטה: מקציפים היטב את גבינת הריקוטה ומוסיפים את הסוכר והקינמון של הקונדיטור.
הוסף 1-1 / 2 כפיות של וניל וגרר 2 אונקיות של השוקולד בשימוש בצד הגס של פומפיה. מערבבים את קליפת לימון מסוכרים ומערבבים. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
מניחים 1/3 כוס הסוכר והמים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר. מרתיחים 1 דקה ולאחר מכן להסיר מהחום ולהוסיף את הרום. מגניב לטמפרטורת החדר.
כדי להפוך את זיגוג שוקולד: להמיס 6 אונקיות של השוקולד ואת השמנת במיקרוגל, להקציף חלקה.
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד מומס. תערובת מגניבה עד למריחה.
מורחים על החלק העליון של העוגה.