אגוז אפוי מצופה קממבר וסלט אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Camembert מצופה אגוז אפוי & סלט אגס. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 38 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עציצים בוטנים קלויים דבש, גבינת קממבר טריזים, רוטב דיז'ון דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו קרמל אגס, קממבר וסלט רקטות, ערכת קממבר אפויה, ו קממבר אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. לזרוק גבינה עם 1 כפית. של הרוטב בקערה קטנה.
מניחים בשקית ניילון resealable קטנה.
להוסיף בוטנים; שקית חותם. לנער באופן שווה מעיל גבינה עם בוטנים; במקום על תבנית אפייה ungreased. שמור כל בוטנים שנותרו בשקית.
אופים 7 עד 8 דקות. או עד שהגבינה תתרכך מעט. בינתיים, לזרוק ירקות עם נשאר רוטב בוטנים שמורים. מחלקים באופן שווה בין שתי צלחות סלט.
מסדרים ארבע פרוסות אגס על כל סלט; למעלה עם אחת הפרוסות גבינה חם.