עוגת קפה
עוגת קפה דורשת כ 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 24 מנות עם 240 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תערובת פודינג וניל מיידית, תערובת עוגות, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מכלמתכונים יש 14 אוהדים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 17%. נסו עוגת קפה מיושנת-עם ציפוי שטרויזל, עוגת הקפה הזו אינה ניתנת לעמוד בפניה, עוגת קפה צרפתית-להכין עוגת קפה תוצרת בית בקלות בבית, ו ספל קינמון קפה עוגה עם קפה-חבר נוסף מתוק & שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבשיל קדירה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מערבבים יחד תערובת עוגה צהובה, תערובת פודינג וניל, חלב, שמן צמחי, ביצים, חמאה ותמצית וניל בקערה.
יוצקים חצי הבלילה לתוך צלחת תבשיל מוכן; להתפשט באופן שווה.
מערבבים יחד סוכר חום, אגוזי מלך וקינמון בקערה; מפזרים מעל הבלילה בכלי הקדרה.
יוצקים את הבלילה שנותרה על תערובת האגוזים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר במרכז העוגה יוצא נקי, כ-40 דקות.