עוגת קפה Streusel תפוזים שקדים
עוגת קפה Streusel תפוזים שקדים עשויה להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 371 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, קמח, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו Meyer Lemon Coffee Cake with Almond Streusel, עוגת קפה Streusel כתומה, ו שמנת חמוצה - עוגת קפה כתומה עם שוקולד-Pecan Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת צינור 9 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים סוכר חום, שקדים וקמח. מערבבים חמאה 1 כפית גרידת תפוזים, ומניחים בצד.
בקערה בינונית נפרדת, להכות ביסודיות יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי.
מערבבים ביצים אחד בכל פעם. מקציפים הנותרים גרידת תפוז כפית תמצית וניל.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. עם מיקסר חשמלי מוגדר נמוך, לסירוגין לערבב בתערובת ביצה ומיץ תפוזים 2/3 כוסות כדי להפוך את הבלילה. כפית 1/2 הבלילה לתוך מחבת צינור 9 אינץ מוכן. למעלה עם 1/2 תערובת הסוכר החום. מכסים עם הבלילה שנותרה, העליון עם תערובת סוכר חום נותרת.
אופים 25 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. להפוך על מתלה תיל להתקרר.
מערבבים 5 כפיות מיץ תפוזים וסוכר קונדיטור בקערה קטנה, ולהשתמש כדי זיגוג העוגה מקורר.