עוגת קפה Streusel תפוזים שקדים
עוגת קפה streusel תפוזים שקדים היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 371 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר של ממתקים, סוכר חום, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: Meyer Lemon Coffee Cake with Almond Streusel, עוגת קפה Streusel כתומה, ו שמנת חמוצה - עוגת קפה כתומה עם שוקולד-Pecan Streusel.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת צינור 9 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים סוכר חום, שקדים וקמח. מערבבים חמאה 1 כפית גרידת תפוזים, ומניחים בצד.
בקערה בינונית נפרדת, להכות ביסודיות יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי.
מערבבים ביצים אחד בכל פעם. מקציפים הנותרים גרידת תפוז כפית תמצית וניל.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. עם מיקסר חשמלי מוגדר נמוך, לסירוגין לערבב בתערובת ביצה ומיץ תפוזים 2/3 כוסות כדי להפוך את הבלילה. כפית 1/2 הבלילה לתוך מחבת צינור 9 אינץ מוכן. למעלה עם 1/2 תערובת הסוכר החום. מכסים עם הבלילה שנותרה, העליון עם תערובת סוכר חום נותרת.
אופים 25 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. להפוך על מתלה תיל להתקרר.
מערבבים 5 כפיות מיץ תפוזים וסוכר קונדיטור בקערה קטנה, ולהשתמש כדי זיגוג העוגה מקורר.