עוגת קפה אפרסק
עוגת קפה אפרסק יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ תפוזים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת קפה אפרסק, עוגת קפה אפרסק, ו עוגת קפה אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים מעט תבנית אפייה בגודל 8x8 אינץ'.
בסיר על אש נמוכה, מערבבים את האפרסקים, סוכר חום, קורנפלור, ו 3 כפות שמן צמחי. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר נמס והתערובת מעובה מעט.
בקערה גדולה, לערבב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, וגרידת לימון. מערבבים ביצים, וניל, 1/2 כוס שמן, ומיץ תפוזים.
יוצקים 1/2 הבלילה למחבת מוכנה.
שכבה עם 1/2 תערובת אפרסק, ואז עם הבלילה שנותרה. למעלה עם תערובת אפרסק נותרת.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.