עוגת קפה דנית מייפל-פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מייפל-פקאן עוגת קפה דני. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 127 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, תערובת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מייפל פקאן דנית קרינגל, עוגת קפה דנית, ו עוגת שוקולד דני-Streusel קפה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. בקערה קטנה, לחתוך 2 כפות חמאה לתוך 1 תערובת ביסקוויק כוס, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד מתפורר.
מפזרים 2 כפות מים; לערבב עד מאפה מנקה את הצד של הקערה. על גיליון עוגיות ungreased, לטפוח בצק למעגל 11 אינץ'.
בסיר 3 ליטר, חום 3/4 כוס מים ו 1/4 כוס חמאה לרתיחה מתגלגלת.
להוסיף 1 כפית טעם מייפל 1 כוס ביסקוויק לערבב בבת אחת. מערבבים במרץ על חום נמוך על 1 1/2 דקות או עד התערובת יוצרת כדור; להסיר מן החום. הכה בביצים, אחד בכל פעם; להמשיך להכות עד חלקה.
מורחים תערובת ביצים על מאפה.
אופים 45 עד 50 דקות או עד ציפוי הוא חום זהוב פריך כהה; קריר מעט.
בקערה קטנה, מערבבים זיגוג מרכיבים עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף.