עוגת קפה לימון רוזמרין
עוגת קפה לימון רוזמרין עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לך אבקת סוכר, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת רוזמרין-תפוזים גרנולה קפה, עוגת שכבות לימון ורוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון, ו עוגת קפה אוכמניות ולימון עם זיגוג לימון.
הוראות
גריז קל בתחתית וצדדים של מחבת springform 9 אינץ'. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף.
מגררים גרידת לימונים שווה 1 כף.
חותכים לימונים לשניים; לסחוט מיץ מלימונים לקערה שווה 5 כפות. שמור גרידה ו 1 כף. מיץ לימון.
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה של מעבד מזון; דופק 3 עד 4 פעמים או עד מעורבב.
מוסיפים חמאה; דופק 6 עד 7 פעמים או עד תערובת דומה פירורים גסים. מילואים 1 תערובת קמח כוס.
העברת תערובת הקמח שנותרה לקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה.
הוסף אבקת אפייה וסודה לשתייה; הכה במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
הוסף חלב חמאה, ביצה, ומיץ לימון 1/4 כוס; לנצח במהירות בינונית 1 1/2 עד 2 דקות או עד הבלילה הוא מעורבב היטב, לעצור כדי לגרד את הקערה לפי הצורך. מערבבים ברוזמרין. כפית חצי הבלילה למחבת מוכנה.
לטאטא לימון קרד בקערה קטנה על 1 דקה או עד משוחרר וחלק; להפיץ בזהירות על הבלילה במחבת. למעלה עם המחצית הנותרת של הבלילה.
מערבבים יחד שמורות גרידת לימון, 1 כף. מיץ לימון, ותערובת קמח כוס 1; מפזרים תערובת לימון גרידת על הבלילה במחבת.
אופים ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות. בעדינות להפעיל סכין חדה סביב קצה העוגה כדי לשחרר; להסיר צדדים של מחבת. עוגה מגניבה לחלוטין על מתלה תיל (בערך 1 שעה). אבק עם אבקת סוכר ממש לפני ההגשה.
* יוגורט יווני ניתן להחליף.