עוגת קפה פטל מרציפן
עוגת קפה פטל-מרציפן עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 200 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: עוגת קפה פטל מרציפן, עוגות פטל-מרציפן, ו כמהין מרציפן פטל טריות.
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. גריז 9 אינץ ' מחבת מרובעת. בקערה קטנה, לערבב 1/3 כוס קמח 1/4 כוס סוכר.
חותכים בחמאה מוצקה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד מתפורר. מערבבים בשקדים.
בקערה גדולה, לנצח את כל המרכיבים עוגת קפה למעט להדביק שקדים ופטל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מפזרים חצי כל אחד ממרח שקדים, פטל ו streusel. חזור עם הבלילה שנותרה, להדביק שקדים, פטל ו streusel.
אופים כ 50 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.