קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קפה קפוצ'ינו-שוקולד

עוגת קפה קפוצ'ינו-שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קפוצ'ינו-שוקולד קפה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת קפה, קוקוס, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת קפוצ'ינו כפולה עם שוקולד, עוגת שוקולד רול עם קרם קפוצ'ינו, ו עוגת מוקה שוקולד מריר עם ציפוי קפוצ'ינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400ºF. מחבת מרובעת גריז, 8x8x2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מערבבים קוקוס, אגוזים, 1/4 כוס סוכר 1 כף חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
חמאהחמאה
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
3
מקציפים את שאר החומרים למעט שוקולד צ ' יפס וקפה בקערה גדולה במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 4 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים למחבת. מערבבים יחד שוקולד וקפה; כפית על הבלילה. בעדינות מערבולת תערובת שוקולד דרך הבלילה כמה פעמים עם סכין לעיצוב משובש.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
5
מפזרים תערובת קוקוס באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
6
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים חמים.