עוגת קפה קפוצ'ינו-שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קפוצ'ינו-שוקולד קפה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת קפה, קוקוס, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת קפוצ'ינו כפולה עם שוקולד, עוגת שוקולד רול עם קרם קפוצ'ינו, ו עוגת מוקה שוקולד מריר עם ציפוי קפוצ'ינו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400ºF. מחבת מרובעת גריז, 8x8x2 אינץ'.
מערבבים קוקוס, אגוזים, 1/4 כוס סוכר 1 כף חמאה; להפריש.
מקציפים את שאר החומרים למעט שוקולד צ ' יפס וקפה בקערה גדולה במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 4 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים למחבת. מערבבים יחד שוקולד וקפה; כפית על הבלילה. בעדינות מערבולת תערובת שוקולד דרך הבלילה כמה פעמים עם סכין לעיצוב משובש.
מפזרים תערובת קוקוס באופן שווה מעל.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב בהיר.