עוגת קפה תפוח קרמל
עוגת קפה תפוח קרמל עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. אם יש לכם ציפוי streusel, אבקת אפייה, רוטב קרמלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת קפה תפוח וקרמל, עוגת קפה תפוח קרמל, ו עוגת קפה תפוח קרמל.
הוראות
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; להוסיף תפוחים; לטגן 5 דקות או עד מתרכך.
הסר מהחום; מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
בינתיים, להכין ציפוי Streusel ורוטב קרמל. להזמין 1/2 כוס רוטב קרמל לשימוש נוסף.
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת springform משומן ומשוריין 9 אינץ'; למעלה עם תפוחים.
טפטוף עם רוטב קרמל 1/2 כוס; מפזרים ציפוי Streusel.
אופים ב 350 במשך 45 דקות. מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת; אופים 25 עד 30 דקות או עד למרכז מוגדר. (מפרט עץ לא יצא נקי.) מגניב במחבת על מתלה חוט 30 דקות; להסיר צדדים של מחבת. מגניב לחלוטין על מתלה חוט (על 1 1/2 שעות).
טפטוף עם רוטב קרמל 1/2 כוס.