עוגת קפה תפוח קרמל
עוגת קפה תפוח קרמל עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו תערובת תבלינים של פאי תפוחים, תפוחים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת קפה תפוח וקרמל, עוגת קפה תפוח קרמל, ו עוגת קפה תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
למילוי, בקערה בינונית, לשלב 4 אונקיות גבינת שמנת ו 1/4 כוס Marzetti הישן נושן מטבל קרמל והכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת.
שלב תפוחים, תערובת תבלינים ו 2 כפות מים בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל במשך 3 דקות.
לעוגה, בקערה גדולה, לשלב תערובת ביסקוויט, הנותרים 4 אונקיות גבינת שמנת וחמאה.
באמצעות שני מזלגות, תערובת עד שהוא דומה קמח תירס.
מוסיפים חלב ומערבבים כדי ליצור כדור בצק.
מניחים בצק על משטח עבודה משוריין ומתגלגלים למלבן 9x12.
מעבירים בצק לתבנית אפייה. תערובת גבינת שמנת כפית למרכז הבצק, מקום מקורר חתיכות תפוח על גבי, ולכסות את כל עם שמור 1/2 כוס Marzetti מטבל קרמל מיושן.
כדי ליצור רצועות חופפות, לחתוך שתים עשרה רצועות ארוכות 2 1/2 אינץ ' בכל צד של הבצק. מקפלים רצועות בצק על מילוי.
אופים 15 דקות או עד העוגה הוא חום זהוב. מגניב לגמרי ומגיש. מכסים את השאריות בניילון נצמד ושומרים על קירור במקרר.