קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת קרם בוסטון ללא גלוטן

עוגת קרם בוסטון ללא גלוטן
עוגת קרם ללא גלוטן בוסטון עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 338 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח שקדים, שוקולד אפייה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת קרם בוסטון ללא גלוטן, עוגת קרם בוסטון ללא גלוטן, ו עוגת קרם בוסטון (פחמימות נמוכה ללא גלוטן).

הוראות

1
תנור חום 177°. Spray 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול (ללא קמח).
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית, מערבבים קמח שקדים, תערובת קמח, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח; להפריש. בקערה גדולה, להכות 1 1/2 כוסות סוכר, המים, חמאה מומסת, הביצים 2 כפיות וניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 1 דקה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, מכה על מהירות בינונית 2 דקות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח שקדיםקמח שקדים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
אופים 27 עד 30 דקות או עד הזהב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה קירור 15 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
4
בינתיים, בסיר 2 ליטר כבד, מערבבים חלב, 1/4 כוס סוכר, חלמונים ביצה, קורנפלור ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
חום רותחים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להרתיח 1 דקה עד מעובה תערובת מעילים בחזרה של כף.
6
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כף חמאה ו 1 כפית וניל עד חלקה. לכסות את פני השטח של פודינג עם פלסטיק לעטוף. להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ונילוניל
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
בקערה קטנה למיקרוגל, מרכיבים זיגוג מיקרוגל שנחשפו על 1 דקה גבוהה; מערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
8
כדי להרכיב, הפוך שכבת עוגה אחת על מגש הגשה. מערבבים פודינג קר; מורחים על גבי עוגה רק כדי קצה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה. לאט לאט לשפוך זיגוג על עוגה, מתפשט כדי לכסות ולתת לו לטפטף למטה בצד. חותכים עוגה בעדינות עם סכין משונן.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן