עוגת קרם בוסטון ללא גלוטן
עוגת קרם ללא גלוטן בוסטון עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 338 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח שקדים, שוקולד אפייה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת קרם בוסטון ללא גלוטן, עוגת קרם בוסטון ללא גלוטן, ו עוגת קרם בוסטון (פחמימות נמוכה ללא גלוטן).
הוראות
תנור חום 177°. Spray 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול (ללא קמח).
בקערה בינונית, מערבבים קמח שקדים, תערובת קמח, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח; להפריש. בקערה גדולה, להכות 1 1/2 כוסות סוכר, המים, חמאה מומסת, הביצים 2 כפיות וניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 1 דקה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, מכה על מהירות בינונית 2 דקות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
אופים 27 עד 30 דקות או עד הזהב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה קירור 15 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי.
בינתיים, בסיר 2 ליטר כבד, מערבבים חלב, 1/4 כוס סוכר, חלמונים ביצה, קורנפלור ו 1/4 כפית מלח.
חום רותחים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להרתיח 1 דקה עד מעובה תערובת מעילים בחזרה של כף.
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כף חמאה ו 1 כפית וניל עד חלקה. לכסות את פני השטח של פודינג עם פלסטיק לעטוף. להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות.
בקערה קטנה למיקרוגל, מרכיבים זיגוג מיקרוגל שנחשפו על 1 דקה גבוהה; מערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
כדי להרכיב, הפוך שכבת עוגה אחת על מגש הגשה. מערבבים פודינג קר; מורחים על גבי עוגה רק כדי קצה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה. לאט לאט לשפוך זיגוג על עוגה, מתפשט כדי לכסות ולתת לו לטפטף למטה בצד. חותכים עוגה בעדינות עם סכין משונן.