עוגת קרם חמוציות
פאי קרם חמוציות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם חמאה, חמוציות, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו תותים, עוגות קרם, אפרסקים, עוגות קרם ברים, ו עוגת גלידה מטוגנת פאי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 9 אינץ קפיצי פאן
מחממים את מיץ התפוזים והסוכר בסיר קטן על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס.
מעבירים לקערה גדולה ומקררים עד שהם מתקררים, בערך 30 דקות.דופקים את העוגיות והשקדים במעבד מזון עד שהם טחונים דק.
מוסיפים את החמאה והדופק לשילוב. לחץ את תערובת העוגיות באופן שווה לתחתית תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'. נקו את מעבד המזון, ולאחר מכן מוסיפים את חמוציות ו 1/4 כוס מיץ מקורר רסק.
מפזרים את הג ' לטין מעל מיץ הנותרים ולתת לעמוד במשך 1 דקה. מערבבים עד שהג ' לטין מתמוסס.
מוסיפים את החמוציות המחותכות ומערבבים לאיחוד.מקציפים את השמנת בקערה בינונית בעזרת מטרפה או מערבל חשמלי עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים את הקצפת לתערובת החמוציות עד לאיחוד טוב.
יוצקים את קרם החמוציות לקרום.
מניחים על תבנית עם מסגרת ומכניסים למקרר עד להתייצבות, לפחות 4 שעות.עֵצָה: ניתן להכין את פאי קרם החמוציות עד 2 ימים מראש ולשמור במקרר עד להגשה.