פאי קרם קוקוס דורש מסביב 4 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 394 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 12 מנות . גשו לסופר וקנו חלב, חלמונים, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת קוקוס ללא בישול, עוגת פודינג קוקוס, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בצק בכושר לצלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מקפלים קצוות תחת; חליל. בצק קו עם נייר; לארגן משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
שעועית יבשה
בצק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
3
אופים ב 425 במשך 10 דקות; להסיר משקולות רדיד, ואופים 10 דקות נוספות או עד הזהב. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
רדיד אלומיניום
4
מערבבים חלב וחצי וחצי בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
הוסף 1 1/2 כוסות קוקוס. לגרד זרעים שעועית וניל; מערבבים זרעים תרמיל לתוך תערובת חלב. להביא תערובת חלב לרתיחה; מיד להסיר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות. מסננים דרך מסננת בדולח לתוך קערה. לאסוף קצוות של cheesecloth; לסחוט מעל קערה לשחרר לחות. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
קוקוס
זרעים
חלב
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננת
קערה
6
שלב 2/3 כוס סוכר, קורנפלור, מלח, חלמונים ביצה בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתערובת חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן. להחזיר תערובת חלב למחבת; להביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חלמון ביצה
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
מחבת
7
הסר מהחום.
8
להוסיף חמאה; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 6 דקות, ערבוב להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרח
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
10
יוצקים לתוך קרום מוכן. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
11
מניחים 3 חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
12
שלב 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר; להביא לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 25
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
13
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבונים ביצה, מכה במהירות גבוהה עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוט
חלבונים
14
מורחים מרנג על עוגה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות. למעלה עם קוקוס קלוי לפני ההגשה.