עוגת קרם ריבס תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם ריבס תות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 216 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם ביצה לבן, אגוז מוסקט טחון, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת גלידת ריבס תות, קרם ריבס תות, ו גלידת תות-ריבס.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים יחד סוכר, קמח ואגוז מוסקט. מערבבים ביצים. מקפלים rhubarb מוודא מעיל טוב, ואז לעשות את אותו הדבר עם תותים.
יוצקים תערובת לתוך קרום העוגה.
מניחים קרום שני על גבי להיות בטוח לחתוך חריצים לתוכו לפרוק קיטור.
מברשת ביצה לבן על הקרום העליון.
אופים במשך 50 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, עד ריבס הוא רך, ואת הקרום הוא זהב.