עוגת קרם תות ללא אפייה
גשו לסופר וקנו מים, פירורי קרקרים, קוביות קרח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת קרם תות / עוגת גאטו קרם תות ללא ביצים, לא לאפות עקיצות קרם קוקוס תות, ו לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורים וחמאה; לחץ על החלק התחתון במחצית הדרך למעלה בצד של מחבת springform 9 אינץ ' ריסס עם ספריי בישול. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
שמור 6 פירות יער לקישוט; מחית הנותרים פירות יער.
מוסיפים מים רותחים לתערובת ג ' לטין בקערה גדולה; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
מוסיפים קרח ומערבבים עד שנמסים.
מוסיפים שוט מגניב ופירה פירות יער; מערבבים עם מקציף עד מעורבב היטב. מקררים 10 דקות. או עד תערובת עבה מאוד יהיה תלולית. כף לקרום.
להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד.
חותכים פירות יער שמורים לשניים. מסדרים פירות יער, לחתוך צדדים למטה, סביב קצה הקינוח. להמיס כיכר שוקולד לפי ההוראות על החבילה; טפטוף על פירות יער.