עוגת קרמבל חמוציות ותפוחים
עוגת קרמבל חמוציות ותפוחים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר חום, חמוציות, קיצור ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: קרמבל חמוציות ותפוחים, קרמבל חמוציות תפוחים, ו קראמבל תפוחים חמוציות.
הוראות
מערבבים יחד קמח, חמאה, קיצור ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
טפטוף 3 כף מים קרח באופן שווה על תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק) עד משולב.
לסחוט קומץ קטן: אם הבצק אינו מחזיק מעמד, להוסיף עוד מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב עד משולב. לא overwork בצק או מאפה יהיה קשה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף את כל הבצק יחד (באמצעות מגרד מאפה אם יש לך אחד) וליצור דיסק 5 אינץ'. אם הבצק דביק, אבק קלות עם קמח נוסף. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מערבבים יחד קמח, סוכר חום, קינמון, ומלח בקערה. להתמזג חמאה עם קצות האצבעות שלך עד גושים גדולים טופס, ולאחר מכן מערבבים פקאנים. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
מערבבים יחד תפוחים, חמוציות, סוכר חום, קמח, קינמון, מלח, ומיץ לימון בקערה גדולה.
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בשליש התחתון.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקור קל לתוך סיבוב 13 אינץ', ולאחר מכן להתאים לתוך צלחת עוגה. קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ואז לקפל overhang תחת ו crimp דקורטיבי.
מעבירים מילוי פירות למעטפת העוגה ולנקודה עם חמאה. רופף לכסות עם נייר ואופים עד תפוחים טיפה מעט, על 30 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
מפזרים ציפוי להתפורר מעל מילוי ואופים, חשוף, עד התפוררותהוא השחמה, המילוי מבעבע, ותפוחים רכים, 45 דקות עד 1 שעה יותר. מגניב לחלוטין, 2 עד 3 שעות.
* הבצק יכול להיות מקורר עד 3 ימים. * העוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר.