עוגת קרמל חושפנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Revelatory קרמל עוגה. מנה אחת מכילה 1427 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו לבשל את הספר: עוגת קרמל Revelatory, עוגת קרמל עם ציפוי קרם חמאה קרמל, ו עוגת יוגורט קרמל עם ציפוי קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה שלוש מחבתות עוגה 8 אינץ'; קו תחתית עם נייר קלף. חמאה על הקלף וקמח את המחבתות, הקשה על העודף.
בקערה, מערבבים 1/4 כוס חלב עם חלבוני ביצה ותמצית וניל. בקערה של מערבל עומד מצויד עם המשוט, לערבב את הקמח עם הסוכר, אבקת אפייה ומלח.
מוסיף את החמאה ואת הנותרים 3/4 כוס חלב. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב, לאחר מכן הכה במהירות בינונית עד חלקה, 1 דקה. הכה בתערובת ביצה לבן ב 3 קבוצות.
בקערה אחרת, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הקרם עד פסגות רכות טופס. מערבבים שליש הקצפת לתוך הבלילה, ואז לקפל את השאר. מחלקים את הבלילה בין המחבתות להחליק את צמרות.
אופים במשך 25 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי.
תן לעוגות להתקרר על מדף במשך 10 דקות. Unmold העוגות לקלף את הקלף. הפוך את העוגות ולתת מגניב לחלוטין.
בסיר, מערבבים 2 1/2 כוסות סוכר עם סירופ תירס וחלב. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. תתחמם.
מפזרים את 1/2 הנותרים כוס סוכר בסיר עמוק, כבד. מבשלים את הסוכר על חום מתון, מתערבל מדי פעם, עד צורות קרמל ענבר. בזהירות לשפוך את תערובת חלב חם על הקרמל. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הקרמל מתמוסס. תפסיק לערבב ותבשל עד שהקרמל רושם 235 על מדחום ממתקים.
הסר מהחום. מערבבים בחמאה, וניל ו 1/4 כוס של שמנת כבדה. מסננים את הקרמל לקערה של מיקסר עומד.
לנצח את הקרמל במהירות בינונית, בהדרגה הוספת 1/4 הנותרים כוס שמנת, עד שמנת, על 15 דקות.
הגדר 1 שכבת עוגה על צלחת.
יוצקים מספיק ציפוי על השכבה כדי לכסות את החלק העליון. למעלה עם שכבת עוגה שנייה ולכסות אותו עם זיגוג.
מוסיף את שכבת העוגה הסופית ושופכים את שאר הדובדבן על החלק העליון של העוגה, נותן לו לרוץ במורד הצדדים. עבודה במהירות, להשתמש מרית קיזוז להפיץ את הדובדבן בעדינות סביב העוגה.
תן לעוגה לעמוד במשך 2 שעות כדי להגדיר את הדובדבן לפני ההגשה.