עוגיות עוגת גבינה קלות יותר דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, ביצה, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר, עוגת גבינה ניו-יורקית (קלה יותר ), ו (מצית) לא עוגת גבינה לאפות.
הוראות
1
מניחים את המדף בשליש התחתון של התנור מחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קו 8 על ידי 8 אינץ תבנית אפייה עם נייר אז זה תלוי על הקצוות על ידי כ 1 אינץ'. ספריי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
ציפוי עוגת גבינה: בקערה בינונית ושימוש במערבל חשמלי במהירות בינונית, להכות את גבינת שמנת עד חלקה ושמנת, על 1 דקה. לנצח את הסוכר ואת הוניל עד חלקה מאוד, 1 עד 2 דקות. הכה בביצה עד מעורבב היטב. תניח בצד.
שים את השוקולד, החמאה והשמן בקערה קטנה בטוחה למיקרוגל וחום בעוצמה של 75 אחוז למשך 30 שניות. מערבבים ומיקרוגל שוב עד נמס וחלק, כ -30 שניות יותר. (לחלופין, לשים את השוקולד, חמאה, ושמן בקערה קטנה חסינת חום. להביא סיר קטן מלא 1 אינץ ' או כך של מים לרתיחה איטית מאוד; להגדיר את הקערה מעל, לא נוגע, המים, ומערבבים מדי פעם, עד נמס וחלק.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שלב את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, מלח, קאיין בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים את הסוכר החום וסוכר מגורען בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
לטאטא בחמאה, חלבונים, וניל.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את תערובת השוקולד ומקציפים במרץ עד לשלב מלא והבלילה עבה ומבריק. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ומערבבים רק עד שהוא נעלם.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
להזמין הבלילה בראוני 1/2 כוס ולהניח בצד. לגרד את הבלילה בראוני הנותרים לתוך מחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה באופן שווה מעל. זרוק את הבלילה השמור בגושים גדולים מעל הציפוי. צייר את הידית של כף עץ דרך שני חובטים כדי ליצור אפקט מסוחרר.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
אופים עד העליון הוא רק להגדיר, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה תיל. הרם בראוניז מהמחבת על ידי רדיד לקלף את רדיד. לרסס סכין עם ספריי בישול לחתוך לריבועים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך