עוגת קרמל מוזהבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרמל זהב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אם יש לכם עוגת בטי, וניל, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 58 דקות. מתכונים דומים: עוגת קרמל תפוח זהב אוריאו, חטיפי עוגת גבינה עם קרמל מוזהב, ו ריבועי קרמל מזהב.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). שמן וקמח שני 9 אינץ ' מחבתות עגולות, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה כל הזמן, ואז במהירות בינונית 2 דקות.
הסר 1/2 כוס הבלילה; לכסות בקירור להשתמש בציפוי.
יוצקים הבלילה נותרת למחבתות.
אופים וקריר כמו בימוי על קופסת תערובת עוגה.
כדי להפוך את הדובדבן, בסיר 2 ליטר כבד, חמאת חום על חום נמוך, ערבוב כל הזמן, עד חום; להסיר מן החום. מערבבים אבקת סוכר, בלילת עוגה שמורה וחלב התאדה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקצף, עד חלקה, מבעבע וכמעט עבה; להסיר מן החום. מערבבים וניל. מגניב במקצת. למלא שכבות ועוגת כפור עם זיגוג. החנות מכוסה באופן רופף.