עוגת "דינג דונג" קרמל מלוחה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. אם יש לך קמח עוגה, חמאה, אבקת קקאו טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת קרמל מלוח "דינג דונג" , עוגת קרמל מלוח "דינג דונג" , ו עוגת דינג דונג ענקית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f. עוגת מעיל panswith ספריי nonstick. שורה תחתונה של פנסעם קלף-נייר סיבובים; מעיל נייר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים אבקת קקאו ושוקולד בקערת מתכת אמדיום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים קפה חם מעל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
4
בואו לעמוד במשך 1 דקה. מערבבים עד חלקה. Stirin buttermilk ווניל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
דבש הדרים
5
לטאטא קמח עוגה ו 3 ingredientsin קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וחמאה בקערה גדולה untillight ורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים ביצה בכל פעם, מכה כדי למזג ביןתוספות ולפעמים גרוטאות צדדים ותחתית הקערה. Beat untillight ו פלאפי, כ 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הוסף ירקמרכיבים ב 3 תוספות, לסירוגין עםתערובת קוקולייט ב 2 תוספות, מתחילולסיים עם מרכיבים יבשים. דיבידבד שווה בין המחבתות; חלקה צמרות.
8
אופים עוגות עד בודק מוכנס לתוך שוכרים יוצא נקי, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
להעביר מתלים תיל; לתת עוגות להתקרר pansעבור 10 דקות (עוגות יהיה להוציא מעט).הפעל סכין סביב מחבתות כדי לשחרר עוגות; הפוך עוגות על מדפים. לקלף את הנייר ואת העוגות מגניב לחלוטין. הפוך עוגות.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
במידת הצורך, השתמש בסכין משונן ארוך כדי לחתוך בליטות או לקצץ כיפה מלמעלה של כל עוגה כדי ליצור משטח שטוח, אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
1
מניחים שוקולד ומלח בקערה בינונית. מערבבים סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר עמוק בינוני overmedium-חום נמוך עד הסוכר מתמוסס.להגביר את החום ואת הטבח בלי לערבב, לפעמים מסתחרר מחבת הצדדים brushingdown עם מברשת מאפה רטוב, untilsugar הוא ענבר עמוק, כ 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום ולהוסיף בהדרגה קרם (תערובת יהיה בועות במרץ). מערבבים overmedium חום עד פיסות קרמל להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
יוצקים על שוקולד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להוסיף וניל; תערובת stiruntil חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
5
בואו להתקרר מעט.
6
מניחים שכבת עוגה 1 במחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
7
Pour1 כוס גנאש מעל. צ ' יל עד סט, about30 דקות. מכסים את שאריות ganache ועמדת הפליטה בטמפרטורת החדר.
1
מניחים 2 כפות coldwater בכוס קטנה חסינת חום או קערת מתכת.
2
מפזרים ג ' לטין מעל; בואו לעמוד untilgelatin מרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
3
יוצקים מים לעומק של 1/2 " לתוך קטןקילט להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
להעביר bowlwith ג ' לטין למחבת; מערבבים עד gelatindisolves, כ 2 דקות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
להוסיף ג ' לטין; beatfilling עד פסגות המשרד טופס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
8
מילוי כפית על גנאש מצונן בשכבה של מחבת; החלק העליון. בעדינות למקם שכבת עוגה שנייה על גבי. מכסים בחוזקה withplastic לעטוף להירגע עד שכבת הקרם isset, לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר צדדים מחבת springform.באמצעות סכין או מרית אופסט, לגרד כל מילוי שאולי דלף החוצה עוגות frombetween כדי ליצור צדדים חלקים.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
העברת עוגה למתלה תיל להגדיר בתוך תבנית אפייה מגורמת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
11
לחמם מחדש נשאר גנאש עד justpourable. (מיקרוגל בכספת מיקרוגל, או להגדיר קערת מתכת על גדולתרגיל של מים רותחים עד justwarm, לא חם.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
יוצקים גנאש על עוגה, הטיית עוגה לפי הצורך כדי לאפשר גנאש לנענע את הצדדים באמצעות spatulato אופסט לעזור להפיץ גנאש, במידת הצורך, כדי לכסות את העוגה. צמרמורת עד ganache מוגדר, על 1 שעה. לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות made2 ימים קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה; צמרמורת.