עוגת קרפ Dulce de Leche
עוגת הקרפ דולצ'ה דה לה היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 659 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם קמח, חלב, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), עוגת Dulce de Leche, ו עוגת וניל Dulce de Leche (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החלב, הביצים, הקמח, אבקת קקאו, סוכר מגורען, וניל ומלח בבלנדר ותהליך עד חלקה. מקררים את הבלילה 30 דקות.
מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם חמאה מומסת ומניחים על חום בינוני.
מוסיפים 1/4 כוס קטנה של הבלילה במהירות לסובב את המחבת כדי מעיל התחתון. מבשלים עד שנקבע על גבי וזהב בתחתית, על 30 שניות. בזהירות להרים את קצה קרפ עם מרית גומי, ואז להעיף עם האצבעות שלך לבשל 20 שניות יותר. הפוך את הקרפ לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה לעשות 14 עד 18 קרפים, צחצוח המחבת עם חמאה יותר לפי הצורך. מחסנית קרפים סיים על הצלחת ולתת מגניב לחלוטין. (הקרפים יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה; בואו מגניב, ואז לעטוף את הערימה בניילון נצמד ומקרר.)
הפוך את המילוי: הכה את החמאה במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך.
להוסיף 2 3/4 כוסות סוכר ממתקים ב 2 קבוצות, להכות עד חלקה ורך.
הוסף את dulce de leche והכה עד בשילוב. (המילוי יכול להתבצע עד 1 יום קדימה; לכסות עם לעטוף פלסטיק להכניס למקרר, ואז להכות במשך כמה דקות עם מערבל לפני השימוש.)
מניחים קרפ 1 על מגש או דוכן עוגה.
מורחים עם מעט 1/4 כוס של המילוי, ואז למעלה עם קרפ אחר. חזור עם המילוי הנותרים קרפים, מסתיים עם קרפ על גבי.
הכה את השמנת הכבדה ואת הנותרים 1 כף סוכר קונדיטורים במערבל עמדה מצויד מצורף whisk עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים על גבי העוגה ומטפטף עם dulce de leche.