עוגת ראש השנה טבעונית
אם יש לכם רסק תפוחים, מי פריחת תפוז, אבקת אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת תפוחים ראש השנן, סופגניות סיידר תפוחים עם זיגוג דבש-ראש השנה, ו עוגות קינמון תפוחים עם ציפוי דבש ומערבולת דבש: עוגות ראש השנה לשנה חדשה מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות ומשמנים קלות את מחבת הלחם המשומנת 9x5.לנפות יחד שני קמחים, אבקת אפייה וסודה, ומלח לקערה גדולה. בצלחת נפרדת, למדוד את השמן, אגבה, רסק תפוחים, וניל, חומץ, ומי פריחת תפוזים, לטאטא ביסודיות לשלב.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך קערה של יבש באמצעות "שיטת מאפין", ומערבבים את התערובת יחד באמצעות כמה משיכות ככל האפשר כדי למנוע על ערבוב. לאחר הבלילה חלקה ולא נשארים כיסים של מרכיבים רטובים או יבשים, יוצקים למחבת כיכר מוכנה ואופים במשך 45-55 דקות. מאז אגבה גורם מאפים לחום הרבה יותר מהר מאשר סוכר, לכסות את המחבת שלך אחרי שהוא היה בתנור במשך כ 35 דקות כדי למנוע ממנו להיות כהה מדי.כאשר זה נעשה, שיפוד מוכנס למרכז צריך לצאת נקי.
תן לזה להתקרר לחלוטין במחבת לפני חיתוך.