קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ריבה עם Streusel בוטנים

עוגת ריבה עם Streusel בוטנים
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 472 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך גרידת תפוז, סוכר, ריבת פטל ללא סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת Streusel שוקולד וחמאת בוטנים, חמאת בוטנים עוגת חמאה דבש עם שוקולד חמאת בוטנים Streusel, ו חמאת בוטנים עוגת קפה עם שוקולד צ'יפס Streusel (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. קו עם נייר קלף, משאיר אוברנג 2 אינץ ' על כל הצדדים. מעט חמאה על הנייר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הכן את streusel: דופק את החמאה, סוכר, בוטנים, גרידת תפוזים וניל במעבד מזון רק עד האגוזים קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
הפוך את העוגה: לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח דרך מסננת בסדר לקערה גדולה. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה נפרדת עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד חיוור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את הביצים, לגרד את הצדדים של הקערה והכה במהירות בינונית עד רכות, על 4 דקות. להפחית את המהירות לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח. לגרד את הקערה ולסיים ערבוב ביד (לא overmix).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים חצי הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מפזרים חצי streusel ו dollop עם חצי ריבה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
8
מורחים את הבלילה הנותרת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מפזרים את streusel הנותרים העליון עם ריבה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
10
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
להעביר את המחבת למתלה ולתת את העוגה להתקרר לחלוטין, ואז להרים את העוגה על ידי נייר קלף לחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
צילום: קאנה אוקדה