עוגת ריבס ווניל תות בריח Shortcakes בניחוח עם ג'ינג'ר קרם פרש
עוגות קצרות בריח ריבס ווניל תות בריח עם קרם פרש ג'ינג'ר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 513 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם תרמילי הל, חמאה, זנגביל מסוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, נפוליאון תות-ריבס עם גלידת קרם פרש, ו קומפוט ג'ינג'ר ריבס תות עם עוגיות פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ריבס: לזרוק את ריבס, סוכר 3/4 כוסות, זנגביל קלופים טריים, תרמילי הל במיכל זכוכית. מכסים ומקררים בין לילה. סובב את התערובת פעם או פעמיים כדי להפיץ את הסוכר באופן שווה.
מניחים מסננת בסדר רשת על סיר בינוני. בעדינות לשפוך את תערובת ריבס דרך המסננת לתוך הסיר כדי לאסוף את המיצים שנצברו.
הסר את המסננת עם ריבס ומניח מעל קערה.
הסר וזרוק את הג ' ינג ' ר והל.מביאים את הנוזל וכל סוכר שלא התגלגל בסיר לרתיחה על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד שכל הסוכר מתמוסס, כ 3 דקות.
מוסיפים את ריבס לסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריבס רק מתחיל להתרכך, 3 עד 4 דקות.
הסר את תערובת ריבס מהחום ושמורה בטמפרטורת החדר. הריבס ימשיך להתרכך כמו שהוא יושב.עבור לחמניות וניל: מחממים התנור ל 425°f. לנפות קמח, מלח, אבקת אפייה & 1 כף סוכר לתוך קערה גדולה ערבוב. חתוך את שעועית וניל, באמצעות סכין חיתוך חדה, לגרד את הזרעים לתערובת קמח ושמור את התרמיל לשימוש אחר. מערבבים את תערובת הקמח כדי להפיץ את זרעי וניל.
מוסיפים 1 כוס שמנת ומערבבים לתוך הקמח עם כף עץ גדולה או מרית סיליקון.
מוסיפים עוד קרם לפי הצורך עד שהמרכיבים היבשים הופכים לכדור בצק מוצק ללא כתמים יבשים; זה לא צריך להיות דביק.הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים כ -20 פעמים, עד שהבצק הופך חלק אך לא מבריק, מוצק אך גמיש. ללטף את הבצק לתוך מרובע 9 אינץ'.באמצעות חותך עוגיות עגול 3 אינץ', לחתוך 8 סיבובים של בצק ביסקוויט קרוב זה לזה ככל האפשר, מחדש לגלגל את הבצק בעדינות במידת הצורך.
מברשת כל shortcake משני הצדדים עם חמאה מומסת כדי מעיל קל, ומניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
מניחים בתנור ואופים עד נפוח וזהוב קל, על 15 דקות.
מניחים את קערת נירוסטה מצורף וויפ למיקסר חשמלי במקפיא 10 דקות לפני הקצפת הקרם.
מניחים את קרם fraîche, 1 כוס שמנת, ו 2 כפיות סוכר בקערה הצוננת שוט על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות. מערבבים בעדינות ברוב הג ' ינג ' ר מסוכר, שומר רק מספיק כמו לקישוט עבור כל 8 מנות. שמור במקרר עד הצורך.
מניחים את הסיר עם תערובת ריבס בחזרה על התנור על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את התותים ומבשלים עד התותים מחוממים רק דרך אבל עדיין מוצק, על 2 דקות. מקניטים את החטיפים עם מזלג. מחלקים את תערובת ריבס ותות בין הקצרים (כ ½ כוס למנה) ולסיים כל עוגה עם מנה קטנה של קצפת, ומפזרים של זנגביל מסוכר שמורות.