קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס ווניל תות בריח Shortcakes בניחוח עם ג'ינג'ר קרם פרש

עוגת ריבס ווניל תות בריח Shortcakes בניחוח עם ג'ינג'ר קרם פרש
עוגות קצרות בריח ריבס ווניל תות בריח עם קרם פרש ג'ינג'ר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 513 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם תרמילי הל, חמאה, זנגביל מסוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, נפוליאון תות-ריבס עם גלידת קרם פרש, ו קומפוט ג'ינג'ר ריבס תות עם עוגיות פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ריבס: לזרוק את ריבס, סוכר 3/4 כוסות, זנגביל קלופים טריים, תרמילי הל במיכל זכוכית. מכסים ומקררים בין לילה. סובב את התערובת פעם או פעמיים כדי להפיץ את הסוכר באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
מניחים מסננת בסדר רשת על סיר בינוני. בעדינות לשפוך את תערובת ריבס דרך המסננת לתוך הסיר כדי לאסוף את המיצים שנצברו.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
הסר את המסננת עם ריבס ומניח מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר וזרוק את הג ' ינג ' ר והל.מביאים את הנוזל וכל סוכר שלא התגלגל בסיר לרתיחה על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד שכל הסוכר מתמוסס, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים את ריבס לסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריבס רק מתחיל להתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר את תערובת ריבס מהחום ושמורה בטמפרטורת החדר. הריבס ימשיך להתרכך כמו שהוא יושב.עבור לחמניות וניל: מחממים התנור ל 425°f. לנפות קמח, מלח, אבקת אפייה & 1 כף סוכר לתוך קערה גדולה ערבוב. חתוך את שעועית וניל, באמצעות סכין חיתוך חדה, לגרד את הזרעים לתערובת קמח ושמור את התרמיל לשימוש אחר. מערבבים את תערובת הקמח כדי להפיץ את זרעי וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוסיפים 1 כוס שמנת ומערבבים לתוך הקמח עם כף עץ גדולה או מרית סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מוסיפים עוד קרם לפי הצורך עד שהמרכיבים היבשים הופכים לכדור בצק מוצק ללא כתמים יבשים; זה לא צריך להיות דביק.הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים כ -20 פעמים, עד שהבצק הופך חלק אך לא מבריק, מוצק אך גמיש. ללטף את הבצק לתוך מרובע 9 אינץ'.באמצעות חותך עוגיות עגול 3 אינץ', לחתוך 8 סיבובים של בצק ביסקוויט קרוב זה לזה ככל האפשר, מחדש לגלגל את הבצק בעדינות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גליל פירותגליל פירות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
9
מברשת כל shortcake משני הצדדים עם חמאה מומסת כדי מעיל קל, ומניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מניחים בתנור ואופים עד נפוח וזהוב קל, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את קערת נירוסטה מצורף וויפ למיקסר חשמלי במקפיא 10 דקות לפני הקצפת הקרם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את קרם fraîche, 1 כוס שמנת, ו 2 כפיות סוכר בקערה הצוננת שוט על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות. מערבבים בעדינות ברוב הג ' ינג ' ר מסוכר, שומר רק מספיק כמו לקישוט עבור כל 8 מנות. שמור במקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קרם פרשקרם פרש
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הסיר עם תערובת ריבס בחזרה על התנור על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מוסיפים את התותים ומבשלים עד התותים מחוממים רק דרך אבל עדיין מוצק, על 2 דקות. מקניטים את החטיפים עם מזלג. מחלקים את תערובת ריבס ותות בין הקצרים (כ ½ כוס למנה) ולסיים כל עוגה עם מנה קטנה של קצפת, ומפזרים של זנגביל מסוכר שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת