קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס ושוקולד לבן

עוגת ריבס ושוקולד לבן
טארט ריבס ושוקולד לבן עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. אם יש לכם שוקולד, קצפת, וויסקי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת ריבס ושוקולד לבן, עוגת שוקולד לבן עם סריג לימון, ו פעמוני & עוגיות הולי סריג: חמוציות, שוקולד לבן, כתום, & ג'ינג' ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
תוסיף חמאה. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
לטאטא ביצה 1 כף קרם בקערה קטנה כדי למזג; להוסיף לתערובת קמח. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת עד הבצק מגיע יחד בגושים לחים, הוספת שמנת נוספת על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. צורה 2/3 של בצק לדיסק; לעצב את הבצק שנותר למלבן. לעטוף את שתי חתיכות הבצק ולהירגע לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מערבבים ריבס, סוכר, וויסקי במחבת גדולה. מטגנים מעל חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס והסירופ מתחיל לבעבע. כיסוי ומבשלים עד ריבס הוא כמעט מכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
וויסקי.וויסקי.
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
העברת תוכן של מחבת כדי מסננת להגדיר מעל קערה גדולה (מחבת מילואים).
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מסננים ריבס היטב. להחזיר מיצים מהקערה לאותו מחבת. מרתיחים מעל חום בינוני-גבוה עד מיצים מופחתים עד 3 כפות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הסר מחבת ממיצי חום ומיץ מילואים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגלגלים את המלבן בצק על משטח מקומח קלות ל 91/2 אינץ ' מרובע; לחתוך לרצועות 9. סדר רצועות על תבנית אפייה קטנה; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מרדדים דיסק בצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. Trim overhang ל 3/4 אינץ'. מקפלים פנימה ולחץ הצדדים עד הקצה העליון של הקרום הוא מעט גבוה יותר מאשר בצד פאן. פירס קרום עם מזלג. קו עם נייר; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים קרום עד הצדדים נקבעים, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר רדיד ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
אופים עד הקרום הוא זהב חיוור, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 15 דקות יותר. קרום מגניב 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מפזרים שוקולד לבן על קרום. למעלה עם ריבס. מיץ הכפית נגמר. מסדרים 5 רצועות בצק על גבי מילוי, מרווחים באופן שווה זה מזה. סדר רצועות שנותרו על גבי מילוי בכיוון ההפוך, יצירת סריג. חותם קצוות של רצועות לקרום, זמירה בצק עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
מברשת סריג עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
אופים טארט עד מילוי בועות וסריג הוא זהב, כ 50 דקות. טארט מגניב מעט במחבת על מתלה. לדחוף את תחתית המחבת, משחרר טארט.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
חותכים טארט לתוך טריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1
אם גבעולי ריבס בשוק שלך הם בעיקר ירוקים, לקנות כמה נוסף ולהשתמש רק את החלקים האדומים בהירים כדי למדוד חמש כוסות. ריבס אדום ייתן טארט את הצבע היפה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת