עוגת ריבס לאמא
עוגת הריבס של אמא יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 259 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח, ריבס, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, האורז הספרדי של אמא, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא.
הוראות
שלב 2 כוסות קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, ומלח בקערה. עם בלנדר מאפה, לחתוך את המרגרינה עד התערובת דומה פירורים גסים. מערבבים את החלב התאדה ביצה מוכה.
לחץ על הבצק לתחתית וחלק את הצדדים של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. עבור קרום עבה יותר, לחץ על הבצק לתחתית המחבת בלבד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את ריבס, תערובת ג ' לטין, ו 1/2 כוס סוכר לבן.
מערבבים את הסוכר הלבן 1/2 כוס הנותרים, 1 כוס קמח, וחמאה מתרככת בקערה.
חותכים את החמאה עד התערובת דומה פירורים גס. למעלה ריבס עם תערובת streusel.
אופים בתנור שחומם מראש עד הציפוי הוא חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, כ 45 דקות.