קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס תות

עוגת ריבס תות
פאי ריבס תות הוא מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. 853 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גבעולי ריבס, בישול טפיוקה, מתכון קרום עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). עוגת ריבס תות, עוגת ריבס תות שדה הטובה ביותר, ו עוגת ריבס תות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. 
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להרכיב את מילוי העוגה: בקערה גדולה, בעדינות לשלב את ריבס ותותים עם הסוכר, טפיוקה, מלח, גרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
גרידה כתומהגרידה כתומה
מילוי פאימילוי פאי
ריבסריבס
טפיוקה.טפיוקה.
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בואו לשבת במשך 10 דקות.
4
מרדדים את הקרום התחתון ולמלא את העוגה: 
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
גלולגלול
5
מרדדים דיסק אחד של בצק בצק מאפה בשורה התחתונה של צלחת עוגה עם זה. לקצץ 1/2 אינץ מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
6
להעביר את המילוי לתוך הקרום ולפרוש באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
7
למעלה על העוגה: 
8
מרדדים את הדיסק השני של בצק בצק בצק ומניחים על העוגה. לקצץ את הקצוות לסנטימטר מקצה צלחת העוגה. הכנס את הקצוות הקרום העליון על הקצוות הקרום התחתון ולהשתמש באצבעות או מזלג כדי crimp הקצוות העליון והתחתון יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
קרוםקרום
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
9
חותכים חריצים בחלק העליון עבור האדים לברוח.
10
(אם אתה רוצה, עבור זיגוג נחמד על העוגה שלך, להשתמש במברשת מאפה לצחצח שכבה דקה של ביצה לבן או שמנת מעל החלק העליון של העוגה.)
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קרםקרם
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
11
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מניחים עוגה על המדף האמצעי של תנור 204° עם תבנית אפייה על מדף נמוך יותר כדי לתפוס כל מיצים שעשויים לשפוך מעל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
13
אופים במשך 20 דקות ב 204°, ואז להפחית את החום ל350 ולאפות 40-50 דקות נוספות יותר (50 עד 60 דקות יותר אם עושים עוגה 10 אינץ'). העוגה נעשית כאשר הקרום הוא השחמה יפה ואת המילוי (כי אתה יכול לראות דרך חורי אוורור) עבה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מגישים חם או קר. אם אתה עושה מגניב לטמפרטורת החדר, המיצים יהיו יותר זמן להתעבות. העוגה יכולה גם להיות מכוסה ומאוחסנת בטמפרטורת החדר עד 2 ימים או בקירור במשך 5 ימים.

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

פאי בתפריט? נסה זיווג עם Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. הכרמים הקציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
כרמים הקציר מאוחר ריזלינג
כרמים הקציר מאוחר ריזלינג
צהוב חיוור בצבע, האף נפתח עם ניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית הערות הדר. היין מעטר באופן מלא את החיך המבטאים טעמים תוססים של פריחת תפוז, טארט סבתא סמית תפוח וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות הפה, מזמין עוד לגימה.