עוגת ריבס תות
פאי ריבס תות הוא מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. 853 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גבעולי ריבס, בישול טפיוקה, מתכון קרום עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). עוגת ריבס תות, עוגת ריבס תות שדה הטובה ביותר, ו עוגת ריבס תות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להרכיב את מילוי העוגה: בקערה גדולה, בעדינות לשלב את ריבס ותותים עם הסוכר, טפיוקה, מלח, גרידת תפוזים.
מרדדים את הקרום התחתון ולמלא את העוגה:
מרדדים דיסק אחד של בצק בצק מאפה בשורה התחתונה של צלחת עוגה עם זה. לקצץ 1/2 אינץ מהקצה.
להעביר את המילוי לתוך הקרום ולפרוש באופן שווה.
מרדדים את הדיסק השני של בצק בצק בצק ומניחים על העוגה. לקצץ את הקצוות לסנטימטר מקצה צלחת העוגה. הכנס את הקצוות הקרום העליון על הקצוות הקרום התחתון ולהשתמש באצבעות או מזלג כדי crimp הקצוות העליון והתחתון יחד.
חותכים חריצים בחלק העליון עבור האדים לברוח.
(אם אתה רוצה, עבור זיגוג נחמד על העוגה שלך, להשתמש במברשת מאפה לצחצח שכבה דקה של ביצה לבן או שמנת מעל החלק העליון של העוגה.)
מניחים עוגה על המדף האמצעי של תנור 204° עם תבנית אפייה על מדף נמוך יותר כדי לתפוס כל מיצים שעשויים לשפוך מעל.
אופים במשך 20 דקות ב 204°, ואז להפחית את החום ל350 ולאפות 40-50 דקות נוספות יותר (50 עד 60 דקות יותר אם עושים עוגה 10 אינץ'). העוגה נעשית כאשר הקרום הוא השחמה יפה ואת המילוי (כי אתה יכול לראות דרך חורי אוורור) עבה תוסס.
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה.
מגישים חם או קר. אם אתה עושה מגניב לטמפרטורת החדר, המיצים יהיו יותר זמן להתעבות. העוגה יכולה גם להיות מכוסה ומאוחסנת בטמפרטורת החדר עד 2 ימים או בקירור במשך 5 ימים.