עוגת ריבס תות שדה של Zendea
עוגת ריבס תות שדה של Zendea היא צמחוני ומספק כ 6 מנות. יש קינוח זה 582 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מאפה, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. . מתכונים דומים: עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, ו עוגת ריבס תות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים 1 כוס סוכר לסיר, ומערבבים את הריבס; מוסיפים חמאה, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ריבס הוא רך, על 10 דקות. מערבבים את התותים, ומניחים בצד.
בואו מגניב לפושר. מקציפים את הביצים בקערה עד מקציף, ומערבבים לתוך תערובת ריבס.
פרוש את קרום העוגה, וקו צלחת פאי 8 אינץ ' עם קרום; יוצקים את המילוי לתוך הקרום התחתון.
מניחים את הקרום השני על גבי העוגה, ולחץ על הקצוות יחד. קצה Crimp עם מזלג לאטום.
חותכים 4 1 אינץ חריצים בחלק העליון של הקרום עם סכין חדה.
יוצקים חלב לקערה קטנה, ומברישים את הקרום העליון עם חלב; מפזרים עוגה עם 3 כפות יותר של סוכר.
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא זהוב ואת המילוי מוגדר, 45 דקות עד 1 שעה. אפשר לעוגה להתקרר לפני החיתוך. מקררים שאריות.