עוגת ריקוטה שוקולד
פאי ריקוטה שוקולד דורש בערך 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו קמח תירס, מלח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום:בקערה של מעבד מזון לשלב את הקמח, 1/4 כוס סוכר, קמח תירס, מלח, ו 1/2 כוס אגוזי לוז קלויים, ואת הדופק לטחון.
מוסיפים את החמאה והדופק, רק עד שהתערובת יוצרת בצק. לחץ על הבצק על החלק התחתון ועל 2 סנטימטרים במעלה הצדדים של מחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקררים עד שהבצק מוצק, כ -30 דקות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קו בצק טארט עם רדיד אלומיניום ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים את פגז טארט בשליש התחתון של התנור עד רק להגדיר, על 25 דקות. בזהירות להסיר את נייר כסף ומשקולות עוגה.
אופים את הקליפה שוב עד הזהב, על 10 דקות יותר.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.
מוסיפים את השוקולד לדוד כפול, על מים רותחים ברכות מאוד וחום עד מומס.
מערבבים את המים עם הסוכר בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים כדי לפזר סוכר.
מוסיף את גבינת ריקוטה וגבינת שמנת במעבד מזון ודופק עד חלקה.
מוסיפים את החלמונים ביצה, 1 בכל פעם, ולעבד עד חלקה.
מוסיפים את השוקולד המומס ואת סירופ הסוכר והדופק עד לשילוב.
יוצקים את פודינג לתוך קליפת טארט ואופים עד פודינג מוגדר רק, כ -30 דקות. לפזר את שארית 1/4 כוס אגוזי לוז קצוצים על גבי המילוי.
תן לטארט להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
הטארט יכול להיות עטוף פלסטיק ומקורר עד 3 ימים. להחזיר את הטארט לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.