עוגת רסק תפוחים V
עוגת רסק תפוחים V עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 124 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת רסק תפוחים, עוגת רסק תפוחים, ו עוגת רסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 2 (8 אינץ') מחבתות עגולות, או 1 (9x13 אינץ') מחבת. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. להתמזג רסק תפוחים. הכה בביצים אחד בכל פעם. הכה בתערובת הקמח, ערבוב רק עד incorporated. מערבבים בצימוקים ואגוזים.
מורחים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות עבור שכבות אינץ 8, או 35 עד 40 דקות עבור המחבת 9x13 אינץ'. לבדוק אם קיסם שיניים יוצא נקי. מגניב המחבתות במשך 5 דקות לפני היציאה על מדפי קירור.