קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות25
ציון בריאות1
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
תענוגות קולינריים של המסעדות המובילות בניו אינגלנד המופיעות ברשימת המסעדות החדשות הטובות ביותר באמריקה של Esquire
תענוגות קולינריים של המסעדות המובילות בניו אינגלנד המופיעות ברשימת המסעדות החדשות הטובות ביותר באמריקה של Esquire

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד
עוגת שוקולד יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-25 מנות. אם יש לכם סוכר חום, קמח עצמי עולה, קוקוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת שוקולד, עוגת שוקולד, ו עוגת שוקולד לשניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. גריז וקמח 13 על 9 על ידי מחבת 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה, לנצח את הביצים וחמאה יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הסוכר החום, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים היטב. מערבבים בוניל. מקפלים את האגוזים, שוקולד צ ' יפס, קוקוס, אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
סוכר חוםסוכר חום
קוקוסקוקוס
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
4
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים במשך 25 עד 30 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
הכינו את הפודינג לפי הוראות החבילה.
6
בואו להתקרר מעט.
7
הכה את השמנת עם אבקת הסוכר עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרםקרם
8
להתפורר בראוני לחתיכות ולאחר מכן שכבה שליש לתוך קערת זכוכית גדולה. כפית חצי פודינג מעל הבראוניז. כפית חצי שמנת מוקצפת על הפודינג ולפזר בראוני מתפורר שליש.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מפזרים קצת בוטנים קצוצים, כפית חצי פודינג הנותרים וקצפת, ומפזרים קצת בוטנים יותר.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
בוטניםבוטנים
10
שכבת בראוני שליש הנותרים, טפטוף עם רוטב שוקולד, ומקשטים עם עלי נענע. להכניס למקרר עד שישב בכלא.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
מנטהמנטה

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה, מרוכך(1 מקל) חמאה, מרוכך227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)193אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות לבשל ולהגיש תערובת פודינג שוקולדחבילות לבשל ולהגיש תערובת פודינג שוקולד25ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב שוקולד, לטפטוףרוטב שוקולד, לטפטוף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס מגורר, אופציונליקוקוס מגורר, אופציונלי3ביציםביצים1השארמנטה טרייה, לקישוטמנטה טרייה, לקישוט4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבוטנים קצוצים, ועוד לשכבותבוטנים קצוצים, ועוד לשכבות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עצמי עולהקמח עצמי עולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס