עוגת שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 430 קלוריות. מתכון זה משמש 20. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שוקולד מריר, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה הוא רע למדי. נסו וידוי #64: אני עוגה מקופחת... עוגת שוקולד עם קרם גבינת שמנת וזיגוג שוקולד סאטני, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, ו עוגת יום הולדת לילדים קלה: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
לעוגה: מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס חמאה ומרפדים את תחתית תבנית העוגה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר אפייה, חופפים משני הצדדים ליצירת דשים.
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את השוקולד הקצוץ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים את הקולה רק לרתיחה על אש נמוכה ויוצקים על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
קולה
4
תן לעמוד במשך 5 דקות; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
5
מקציפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה והמלח בקערה בינונית. מקציפים את הסוכר והביצים בקערה נפרדת עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד להסמכה וחיוורת מעט, כ -3 דקות. מוסיפים בהדרגה את החמאה, השמן, הווניל והשוקולד המומס לביצים. מקציפים נמוך עד לאיחוד, אך לא מאווררים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זילוף בצורת לב
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים להקציף עד לאיחוד. מערבבים קלות בעזרת מרית גומי כדי להסיר כיסי קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים עד שהעוגה קופצת קלות כשנוגעים בה ובוחן המוחדר במרכז יוצא נקי, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מצננים את העוגה לחלוטין בתבנית על רשת. הפעל סכין סביב קצה התבנית והפוך את העוגה על המדף. מוציאים בזהירות את נייר הקלף ומצננים לחלוטין. (העוגה עשויה להתבצע מראש, עטוף היטב ונשמר בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
לציפוי: הביאו לרתיחה כמה סנטימטרים של מים בסיר שיכול להכיל קערת מערבל עומדת מעל המים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מקציפים יחד את הסוכר, מיץ הלימון, המלח וחלבוני הביצה בקערה ביד. מניחים את הקערה מעל המים הרותחים וממשיכים להקציף עד שהתערובת חמה למגע והסוכר מתמוסס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מעבירים את הקערה למיקסר עומד המצויד במצורף הקצף ומקציפים את הלבנים במהירות בינונית-גבוהה עד שהם כמעט מחזיקים בשיא נוקשה ומתקררים לחלוטין, כ -10 דקות. מקציפים פנימה את החמאה, מעט בכל פעם, עד שהציפוי חלק ומורח. (אם הדובדבן נפרד, פשוט המשיכו להכות והוא יחזור יחד.)
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
פרוסט את העוגה.
13
מגישים או להפריש בטמפרטורת החדר עד 2 שעות לפני ההגשה, קירור במידת הצורך. (אם העוגה היא בקירור, להביא לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)