עוגת שוקולד Decadence גלידה
עוגת גלידת התנוונות שוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 30 אוהדים. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "קצפת", "עוגיות וופל שוקולד" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו עוגת שוקולד Decadence גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה בקוטר 9 אינץ ' מחבת פאי מתכת או צלחת פאי זכוכית.
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה עד פירורים הם לחים באופן שווה. לחץ על פירור תערובת בחוזקה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת מוכן.
אופים עד הקרום מוגדר, על 10 דקות. מגניב לגמרי.
מערבבים קרם, חמאה וסירופ תירס בסיר בינוני. להביא לרתיחה.
מוסיפים שוקולד מריר; בואו לעמוד 1 דקה.
להקציף עד נמס וחלק. מערבבים וניל.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר עד קריר מעט מעובה, על 20 דקות.
מניחים סקופים חלופיים של גלידת שוקולד-שוקולד צ 'יפס, גלידת בראוני שוקולד פאדג', וגלידת עוגיות-and-cream בשכבה אחת בקרום מקורר.
טפטוף 1/2 כוס רוטב שוקולד על גלידה. להקפיא עוגה עד ערכות רוטב, כ -10 דקות. עוגה עליונה עם כפות של גלידה שנותרה, טעמים מתחלפים ו mounding במרכז.
טפטוף 1/3 כוס רוטב נגמר. להקפיא עוגה עד המשרד, לפחות 2 שעות. (ניתן להכין 5 ימים קדימה. לכסות בחוזקה ולשמור קפוא. מכסים ומקררים את שאריות רוטב השוקולד.)
מערבבים שוקולד לבן בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי רק עד נמס וחלק. באמצעות כפית קטנה, טפטוף שוקולד לבן בקווים דקים על עוגת גלידה. להקפיא עד שוקולד לבן הוא מוצק, על 10 דקות. מערבבים רוטב שוקולד מריר על אש נמוכה רק עד חם.
מגישים עוגה עם רוטב שוקולד חם.