קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד אני

עוגת שוקולד אני
עוגת שוקולד אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סודה לשתיה, שמנת, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך מצוין. נסו וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, ו קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9 x 13 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מגררים את השוקולד. בסיר קטן, להרתיח את החלב והשוקולד עד תערובת יוצרת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
שמנת החמאה או מרגרינה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
מוסיפים ביצים ושמנת חמוצה לתערובת המוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
(קיבלר)(קיבלר)
5
ממיסים את הסודה לשתייה במים, ומוסיפים לתערובת המוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מוסיפים את הקמח ומערבבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
מוסיפים את תערובת השוקולד ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
יוצקים למחבת משומנת ומשורנת 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות עד שעה אחת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן