עוגת שוקולד ארבע עשרה שכבות
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל ארבע עשרה שכבת עוגת שוקולד. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1304 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מכלמתכונים דורשים מים, ביצים, חלב מתאדה וקיצור. 121 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 61%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), ו עוגת שכבות שוקולד (המכונה גם עוגת ספרטק).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). גריז וקמח 4 או 5-8 אינץ עגול עוגת מחבתות.
בקערה גדולה קרם יחד את הקיצור, 1/2 כוס חמאה ו -2 כוסות סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים את הביצים אחת אחת, מקציפים היטב עם כל תוספת, ואז מערבבים פנימה את הווניל.
מוסיפים את הקמח לסירוגין עם 3 כוסות החלב; מקציפים היטב.
יוצקים 1/4 כוס בלילה לכל תבנית מוכנה, ומורחים בצורה אחידה. יהיה עליך לאפות את השכבות בשתיים או שלוש קבוצות.
אופים 5 עד 7 דקות בתנור שחומם מראש, רק עד שהתייבשות השכבות. לא חום.
להכנת הכפור: בסיר על אש בינונית, שלבו 3 כוסות סוכר, 1 כוס חמאה, קקאו, מים ו -2 כוסות חלב מתאדה. הביאו את התערובת לרתיחה מתגלגלת, תוך ערבוב תדיר, ואז הרתיחו למשך 2 דקות.
מסירים מהאש ומקציפים דקה בעזרת מערבל חשמלי. עורמים שכבות עוגה עם ציפוי בין לבין, נותנים לציפוי לזרום לאורך דפנות העוגה. להחליק את הצדדים ואת הדף עם הדובדבן הנותר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "