עוגת שוקולד-ג'ינג'ר פאונד
עוגת שוקולד-ג'ינג'ר פאונד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, ג'ינג'ר מגובש, חלב חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוגת לירה משולשת ג'ינג'ר, עוגת דלעת וג'ינג'ר פאונד, ו עוגת ג'ינג'ר לירה לימון.
הוראות
מניחים פירורי שוקולד בקערת זכוכית קטנה במיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 1 1 1/2 עד 2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם.
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב.
לנפות יחד קמח הבא 3 מרכיבים. מערבבים יחד חלב חמאה וג ' ינג ' ר גבישי.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה לסירוגין עם תערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
יוצקים לתוך מחבת צינור משומן ומשוריין 10 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות.
הסר עוגה מחבת מתלה חוט, מגניב 1 שעה או עד מגניב לחלוטין.
כדי להקפיא: לעטוף מקורר עוגה בחוזקה עם לעטוף פלסטיק. לעטוף באופן רופף עם רדיד אלומיניום. להקפיא עד 1 חודש.