עוגת שוקולד גינס
עוגת שוקולד גינס דורשת בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. 3141 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד טוב כמו קינוח. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: פנקייק שוקולד עם בייקון גינס עם ראש קצפת קצפת וסירופ שוקולד גינס, עוגת פאדג'גינס עם גאנש גינס - אין צורך במשקפי בירה, ו עוגת גינס עם ציפוי קרם חמאה של גינס.
הוראות
מחממים תנור, מכינים מחבת: מחממים את התנור ל 350 ° F. משמנים מחבת קפיץ 8 או 9 אינץ ' עם חמאה ומניחים את התחתית עם סיבוב של נייר קלף.
חום גינס, חמאה, להוסיף קקאו וסוכר: בסיר גדול למקם את סטאוט וחמאה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את אבקת הקקאו והסוכרים ומקציפים יחד. להוריד חום ולאפשר לבוא לטמפרטורת החדר.
מקציפים שמנת חמוצה, ביצים, וניל, ואז מוסיפים לתערובת חמאה מוצקה: בקערה אחרת מכים יחד את השמנת החמוצה, ביצים ותמצית וניל עד מאוד, מאוד משולב.
הוסף לתערובת החמאה-סטאוט וקצף יחד.
לטאטא קמח, סודה לשתיה, מלח, להוסיף לתערובת חמאה סטאוט: בקערה אחרת לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח.
הוסף לתערובת החמאה המוצקה וקצף יחד עד שזה פשוט מגיע יחד.
יוצקים לתוך המחבת מוכן ולתת את המחבת כמה טיפות קצרות על השיש כדי לנער את כיסי האוויר בבלילה אל פני השטח ומחוץ לעוגה.
אופים ב 177° במשך 50-60 דקות.
מגניב: לאפשר להתקרר על מתלה תיל. תריץ סכין מסביב לקצה כדי להפריד את העוגה מהמחבת ולפוצץ את הטבעת מהקפיצה.
מורחים ציפוי על העוגה מקורר ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "