קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד גינס

עוגת שוקולד גינס
עוגת שוקולד גינס דורשת בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. 3141 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד טוב כמו קינוח. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: פנקייק שוקולד עם בייקון גינס עם ראש קצפת קצפת וסירופ שוקולד גינס, עוגת פאדג'גינס עם גאנש גינס - אין צורך במשקפי בירה, ו עוגת גינס עם ציפוי קרם חמאה של גינס.

הוראות

1
מחממים תנור, מכינים מחבת: מחממים את התנור ל 350 ° F. משמנים מחבת קפיץ 8 או 9 אינץ ' עם חמאה ומניחים את התחתית עם סיבוב של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חום גינס, חמאה, להוסיף קקאו וסוכר: בסיר גדול למקם את סטאוט וחמאה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את אבקת הקקאו והסוכרים ומקציפים יחד. להוריד חום ולאפשר לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מקציפים שמנת חמוצה, ביצים, וניל, ואז מוסיפים לתערובת חמאה מוצקה: בקערה אחרת מכים יחד את השמנת החמוצה, ביצים ותמצית וניל עד מאוד, מאוד משולב.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סטאוטסטאוט
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הוסף לתערובת החמאה-סטאוט וקצף יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
לטאטא קמח, סודה לשתיה, מלח, להוסיף לתערובת חמאה סטאוט: בקערה אחרת לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סטאוטסטאוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הוסף לתערובת החמאה המוצקה וקצף יחד עד שזה פשוט מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
יוצקים לתוך המחבת מוכן ולתת את המחבת כמה טיפות קצרות על השיש כדי לנער את כיסי האוויר בבלילה אל פני השטח ומחוץ לעוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
אופים ב 177° במשך 50-60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מגניב: לאפשר להתקרר על מתלה תיל. תריץ סכין מסביב לקצה כדי להפריד את העוגה מהמחבת ולפוצץ את הטבעת מהקפיצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
פרוסט: 
13
מורחים ציפוי על העוגה מקורר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "