קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד גרמנית

עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו פקאן, שוקולד גרמני, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה; להפריש.ממלאים סיר קטן עם 1 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את השוקולד בקערת נירוסטה או זכוכית, מניחים את הקערה על פני המים הבוערים (להיות בטוח שזה לא נוגע במים), ומערבבים עד השוקולד נמס לחלוטין, על 3 עד 5 דקות; להפריש להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שלב את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור את כל גושים; להגדיר aside.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, קרם החמאה הנמדדת וסוכר על מהירות בינונית גבוהה עד אור בצבע ורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ואז חלמון הביצה, פועם אחרי כל תוספת עד משולב באופן שווה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה באמצעות מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את הוניל והשוקולד המומס ומחזירים את המיקסר למהירות בינונית-גבוהה, ומערבבים עד לשילוב שווה, כ-30 שניות.הפחת את המהירות לרמה בינונית נמוכה והוסף שליש מהמרכיבים היבשים השמורים. כאשר רק incorporated, להוסיף חצי חלב החמאה. חזור, גירוד את הקערה לפחות פעם אחת ומסתיים בשליש האחרון של החומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מערבבים את השמנת, הסוכר והחלמון ביצה בסיר בינוני על חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עד שהתערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של הכף, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מעבירים לקערה בינונית, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד שהחמאה נמסה ומאוגדת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו מגניב לחדר temperature.To להרכיב:לאחר העוגה התקררה, בזהירות להעביר אותו ללוח חיתוך ולפרוס אותו לשלישים (החלקים צריכים למדוד כ 4 אינץ 'רחב על ידי 9 אינץ' ארוך), זמירה לפי הצורך כדי להפוך את החלקים אפילו ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מורחים כשליש מהמילוי באופן שווה על החלק העליון של 1 חתיכת עוגה, ועוד שליש מהמילוי מעל החלק העליון של חתיכה שנייה. מחסנית 2 חתיכות ומניחים את החתיכה האחרונה, מעוטר על גבי. תניח בצד את השליש האחרון של המילוי.באמצעות כשליש של קרם חמאה וניל, פרוסט הצדדים העליון של העוגה. (אל תדאגו להסתכל על נקודה זו—זה רק מעיל בסיס, או שכבת פירורים, וזה יהיה מכוסה מאוחר יותר.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
מניחים את העוגה במקפיא במשך כ 10 דקות, או את המקרר במשך כ 20 דקות, עד הציפוי מוגדר מעט קשה. באופן שווה להפיץ את הציפוי שנותר על גבי הצדדים של העוגה, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ את השליש הנותר של המילוי על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים