קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד גרמנית

עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו פקאן, שוקולד גרמני, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה; להפריש.ממלאים סיר קטן עם 1 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את השוקולד בקערת נירוסטה או זכוכית, מניחים את הקערה על פני המים הבוערים (להיות בטוח שזה לא נוגע במים), ומערבבים עד השוקולד נמס לחלוטין, על 3 עד 5 דקות; להפריש להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שלב את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור את כל גושים; להגדיר aside.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, קרם החמאה הנמדדת וסוכר על מהירות בינונית גבוהה עד אור בצבע ורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ואז חלמון הביצה, פועם אחרי כל תוספת עד משולב באופן שווה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה באמצעות מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הוניל והשוקולד המומס ומחזירים את המיקסר למהירות בינונית-גבוהה, ומערבבים עד לשילוב שווה, כ-30 שניות.הפחת את המהירות לרמה בינונית נמוכה והוסף שליש מהמרכיבים היבשים השמורים. כאשר רק incorporated, להוסיף חצי חלב החמאה. חזור, גירוד את הקערה לפחות פעם אחת ומסתיים בשליש האחרון של החומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים את השמנת, הסוכר והחלמון ביצה בסיר בינוני על חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עד שהתערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של הכף, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים לקערה בינונית, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד שהחמאה נמסה ומאוגדת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו מגניב לחדר temperature.To להרכיב:לאחר העוגה התקררה, בזהירות להעביר אותו ללוח חיתוך ולפרוס אותו לשלישים (החלקים צריכים למדוד כ 4 אינץ 'רחב על ידי 9 אינץ' ארוך), זמירה לפי הצורך כדי להפוך את החלקים אפילו ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מורחים כשליש מהמילוי באופן שווה על החלק העליון של 1 חתיכת עוגה, ועוד שליש מהמילוי מעל החלק העליון של חתיכה שנייה. מחסנית 2 חתיכות ומניחים את החתיכה האחרונה, מעוטר על גבי. תניח בצד את השליש האחרון של המילוי.באמצעות כשליש של קרם חמאה וניל, פרוסט הצדדים העליון של העוגה. (אל תדאגו להסתכל על נקודה זו—זה רק מעיל בסיס, או שכבת פירורים, וזה יהיה מכוסה מאוחר יותר.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
מניחים את העוגה במקפיא במשך כ 10 דקות, או את המקרר במשך כ 20 דקות, עד הציפוי מוגדר מעט קשה. באופן שווה להפיץ את הציפוי שנותר על גבי הצדדים של העוגה, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ את השליש הנותר של המילוי על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים