עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו פקאן, שוקולד גרמני, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה; להפריש.ממלאים סיר קטן עם 1 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים את השוקולד בקערת נירוסטה או זכוכית, מניחים את הקערה על פני המים הבוערים (להיות בטוח שזה לא נוגע במים), ומערבבים עד השוקולד נמס לחלוטין, על 3 עד 5 דקות; להפריש להתקרר מעט.
שלב את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור את כל גושים; להגדיר aside.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, קרם החמאה הנמדדת וסוכר על מהירות בינונית גבוהה עד אור בצבע ורך, על 4 דקות.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ואז חלמון הביצה, פועם אחרי כל תוספת עד משולב באופן שווה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה באמצעות מרית גומי.
מוסיפים את הוניל והשוקולד המומס ומחזירים את המיקסר למהירות בינונית-גבוהה, ומערבבים עד לשילוב שווה, כ-30 שניות.הפחת את המהירות לרמה בינונית נמוכה והוסף שליש מהמרכיבים היבשים השמורים. כאשר רק incorporated, להוסיף חצי חלב החמאה. חזור, גירוד את הקערה לפחות פעם אחת ומסתיים בשליש האחרון של החומרים יבשים.
מערבבים את השמנת, הסוכר והחלמון ביצה בסיר בינוני על חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עד שהתערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של הכף, כ 8 דקות.
מעבירים לקערה בינונית, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד שהחמאה נמסה ומאוגדת באופן שווה.
בואו מגניב לחדר temperature.To להרכיב:לאחר העוגה התקררה, בזהירות להעביר אותו ללוח חיתוך ולפרוס אותו לשלישים (החלקים צריכים למדוד כ 4 אינץ 'רחב על ידי 9 אינץ' ארוך), זמירה לפי הצורך כדי להפוך את החלקים אפילו ככל האפשר.
מורחים כשליש מהמילוי באופן שווה על החלק העליון של 1 חתיכת עוגה, ועוד שליש מהמילוי מעל החלק העליון של חתיכה שנייה. מחסנית 2 חתיכות ומניחים את החתיכה האחרונה, מעוטר על גבי. תניח בצד את השליש האחרון של המילוי.באמצעות כשליש של קרם חמאה וניל, פרוסט הצדדים העליון של העוגה. (אל תדאגו להסתכל על נקודה זו—זה רק מעיל בסיס, או שכבת פירורים, וזה יהיה מכוסה מאוחר יותר.)
מניחים את העוגה במקפיא במשך כ 10 דקות, או את המקרר במשך כ 20 דקות, עד הציפוי מוגדר מעט קשה. באופן שווה להפיץ את הציפוי שנותר על גבי הצדדים של העוגה, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ את השליש הנותר של המילוי על גבי העוגה.